Lounais-Häme Humppila

Humppila-päivässä palkittiin urheilun ja vaikuttamisen parissa kunnostautuneita kuntalaisia

Anna Alho (vas.), Vera Virtanen, Santeri Syrjälä. Miranda Välisaari ja Markus Seuranen palkittiin Humppila-päivässä 8.elokuuta.

Humppila-päivää vietettiin Kauppilan perinnetilan maisemissa lauantaina 8. elokuuta. Tilaisuuden ohjelmassa oli muun muassa yhteislaulua, kunnan tervehdys sekä arkeologi Satu Koiviston arkeologisiin löydöksiin ja kaivauksiin liittyvä luento. Tilaisuudessa palkittiin myös menestyneitä kuntalaisia.

Humppilan Vuoden nuoreksi 2019 valittiin Anna Alho. Palkitsemisperustelujen mukaan hän on aktiivinen, muut huomioonottava nuori. Alho opiskelee venäjän kieltä Tampereen yliopistossa. Lisäksi hän on Humppilan kirkkovaltuuston jäsen.

Kunnon Kuntalaisen tittelin pokkasi Markus Seuranen, joka toimii lasten ja nuorten valmentajana ja seura-aktiivina pesäpallon parissa. Urheiluaktiivi on myös Humppilan kunnanvaltuutettu.

Humppila-päivässä palkittiin myös ansioituneita urheilijoita. Vuoden 2019 Urheilijaksi valittiin ringeten maailmanmestari 2019 Miranda Välisaari. Vuoden 2019 poikaurheilijan tittelin nappasi pesäpallon ja maahockeyn parissa kunnostautunut Santeri Syrjälä. Vuoden tyttöurheilijaksi valittiin Vera Virtanen, jonka lajeja ovat lentopallo ja pesäpallo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic