Lounais-Häme Humppila

Humppila palkitsi urheilijoitaan – Liikunnanohjaaja Marja Ylärakkolasta Kunnon kuntalainen

Humppilan kunta valitsi vuoden 2018 parhaat urheilijansa.
Valtuuston kokouksen yhteydessä kukitettiin palkittuja, kuvassa Markku Niininen (vas.), Marja Ylärakkola, Jarmo Hyytiäinen, Tuomo Haaksi, Jesse Tuki ja Ville Tuki. Kuvasta puuttuu Essi Hirvioja, joka ei päässyt osallistumaan tilaisuuteen liigapelin vuoksi. Kuva: Susanna Hokkanen

Kunnan urheilu- ja liikuntatoimen liikunnanohjaaja Marja Ylärakkola valittiin vuoden Kunnon kuntalaiseksi Humppilassa. Ylärakkola on toiminut työssään vuodesta 2008, sitä ennen hän toimi harrastusohjaajana vuosina 2002–2007. Valinnan toi muun muassa se, että Ylärakkola pitää huolta humppilalaisten kunnosta vetämällä suosittuja jumppia useampana päivänä viikossa.

Kunnon kuntalaisen lisäksi Humppilan kunta palkitsi viime viikon kunnanvaltuuston kokouksensa yhteydessä Humppilan vuoden 2018 parhaat urheilijat sekä poika- ja tyttöurheilijan.

Vuoden urheilijoiksi valittiin Tuomo Haaksi, Jarmo Hyytiäinen ja Ville Tuki. Vuoden tyttöurheilija on Essi Hirvioja ja poikaurheilija Jesse Tuki.

Forssan Taekwondoseuraa edustava Tuomo Haaksi voitti viime vuonna kultaa ja pronssia taekwondon SM-kisoissa. Haaksi toimii myös paljon nuorten parissa ja pyrkii toiminnallaan edistämään nuorten harrastamista.

Tammelan Ryskeen Ville Tuki osallistui ensimmäistä kertaa aikuisten Kalevan kisoihin lajinaan korkeushyppy. Tulos oli 194 senttiä ja sijoitus oli 14:s. Oman ikäluokkansa SM-kisoissa (M17) Tuki saavutti korkeushypyssä hopeaa tuloksella 192 senttiä. Tulos oikeutti valintaan nuorten Suomi–Ruotsi-maaotteluun. Kauden aikana Ville Tuki paransi ennätystään muutamaan otteeseen ja lopulta ennätys kirjattiin lukemin 196 senttiä. Tuen toinen laji on lentopallo.

Humppilan Revon Jarmo Hyytiäinen saavutti Suomen mestaruuden trap-ammunnassa sarjassa M50.

Essi Hirvioja nousi vuoden aikana Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten edustusjoukkueeseen päästen mukaan Naisten Liigaan ja Mestareiden liigaan.

Jesse Tuki osallistui oman ikäluokkansa SM-kisoihin (M14) korkeushypyssä, jossa saavutuksena oli joukkuekisan neljäs sija. Lisäksi Tuki juoksi Tammelan Ryskeen joukkueessa yleisurheilun SM-viesteissä (sarja M15) kolmessa joukkueessa (4×80 maj, 4x100m ja 4x800m). Myös Jesse Tuen toinen laji on lentopallo. FL

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic