Lounais-Häme Humppila

Humppila perustaa sivistyssihteerin, kulttuurikoordinaattorin ja liikunnanohjaajan vakituiset toimet

Humppilan kuntaan perustetaan sivistyssihteerin, kulttuurikoordinaattorin ja liikunnanohjaajan vakituiset toimet. Kuva: Lassi Puhtimäki
Humppilan kuntaan perustetaan sivistyssihteerin, kulttuurikoordinaattorin ja liikunnanohjaajan vakituiset toimet. Kuva: Lassi Puhtimäki

Humppilan kuntaan perustetaan sivistyssihteerin, kulttuurikoordinaattorin ja liikunnanohjaajan vakituiset toimet. Kunnanhallitus päätti tointen perustamisesta, ja se päätti valtuuttaa sivistysjohtaja-rehtorin rekrytoimaan näihin toimiin työntekijät. Virkaan rekrytoitavista henkilöistä tehdään erikseen päätös myöhemmin.

Kunnan määräaikaisten työntekijöiden nykyisistä työsuhteista päättymässä ovat toimistosihteeri Terhi Kohomäen (31.7.2021), kulttuurikoordinaattori Tiia Reimanin (31.7.2021), sivistyssihteeri Marika Holstikon (17.8.2021) ja liikunnanohjaaja Marina Alaperen (31.12.2021) työsuhteet. Tiia Reiman on kunnan vakituinen toimistosihteeri 1.1.2017 alkaen.

Organisaatiomalli, jossa toimistosihteerin työtehtäviin kuuluu toimisto- ja arkistotehtäviä, sivistyssihteeri tukee sivistysjohtajaa ja kulttuurikoordinaattorin toimeen kuuluu järjestö- ja kulttuuritoimintojen organisoinnin lisäksi kunnan markkinointia ja mainostamista, on toiminut kunnanhallituksen mukaan erittäin hyvin ja luontevasti. Lisäksi liikunnanohjaajan työpanos Humppilan kunnan väestön liikuttamisessa on ollut näkyvä ja merkittävä.

Uusimmat

Fingerpori

comic