Lounais-Häme

Humppila työllistää kesällä 20 nuorta

Toimintapuiston tonttimaasta neuvotellaan seurakunnan kanssa.

Humppilan kunta on valinnut 20 nuorta kesätöihin. Heistä suurin osa työllistyy päiväkotiin, siivoukseen ja tekniseen toimeen sekä uimakoulun ja kesäleirien ohjaajiksi.

Ensi sijalla työpaikkoihin olivat nuoret, jotka ovat syntyneet vuonna 2003 tai sitä aiemmin, jos heillä ei ole aiempaa kokemusta kunnan kesätöistä. Heitä oli hakijoiden joukossa yhteensä tänä vuonna 13.

Loput seitsemän paikkaa arvottiin nuoremmille hakijoille.

Töitä on kahdeksi viikoksi, ja palkka on 250 euroa.

Lisäksi kunta on varannut rahaa tukeen yrityksille, jos ne työllistävät nuoria. Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä oli kolme kesätyöpaikkaa humppilalaisnuorille.

Humppila tekee ostotarjouksen urheilukentän päätyyn rajoittuvasta tontista Humppilan seurakunnalle. Jos kaupat syntyvät, tontille rakennetaan toimintapuisto.

– Puisto on alustavasti merkitty tämän vuoden investointisuunnitelmaan, mutta valmistumisen aikataulusta on vielä paha sanoa. Kunnalla on nyt runsaasti rakennustöitä, kunnanjohtaja Jari Keskitalo kertoo.

Pesäpallokentän ja urheilupuiston yhteyteen liittyvän toimintapuiston kokonaiskustannusarvio on 120 000 euron luokkaa. FL

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic