Lounais-Häme

Humppila valitsi päiväkodin ja urheilukentän urakoitsijat

Humppilan kunnanhallitus valitsi Humppilan uuden päiväkodin rakentajaksi tarjouskilpailun voittajan, Siklatilat oy:n. Kunnanhallituksesta ei haluttu kertoa tarjoussummaa julkisuuteen. Kunnan kustannusarvio oli irtaimisto mukaan lukien noin 1,7 miljoonaa euroa.

Päiväkodin huoneistoala on 700 neliötä ja kerrosala 800 neliötä. Rakentaminen alkaa kesällä.

Rakennuksen on määrä olla valmis ensi vuoden kesäkuun lopussa, jolloin heinäkuussa on aikaa varusteluun ja valmisteluun.

Päiväkodin rakentaminen kiinnosti kuutta urakoitsijaa. Tarjouksia arvioitaessa hinnan painoarvo oli urakkatarjouspyynnön mukaisesti 60 prosenttia ja laadun painoarvo 40 prosenttia. Laadun arvioinnissa arkkitehtuurin merkitys oli 40 prosenttia ja toimintaympäristön ominaisuuksien 60 prosenttia.

Tarjousten käsittelystä, arvioinnista ja pisteytyksestä vastasi kunnanhallituksen perustama ohjausryhmä.

Uuden urheilukentän rakentaa Jäämestarit oy Padasjoelta hiukan yli 800000 euron tarjouksella.

Humppilan kunta oli budjetoinut rakentamiseen alun perin 700000 euroa. Summa kasvoi lisätöistä kuten aidan rakentamisesta ja kylvönurmen korvaamisella siirtonurmella.

– Tämä vaatii vielä oman pohdintansa siitä, miltä kunnan koko tämän vuoden investointiohjelma näyttää, toteaa kunnanjohtaja Jari Keskitalo.

Tarjouksen kunta sai kahdelta yritykseltä, joista kunta hyväksyi urakkatarjouspyynnön mukaisesti halvimman, joka täyttää urakkatarjouspyynnön vaatimukset. Urakkatarjouksia käsitteli oma ohjausryhmänsä. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic