Lounais-Häme Humppila

Humppilalaiset innostuivat äänestämään sloganista – "Huilaa hetki Humppilassa" saattaa voittaa

"Huilaa hetki Humppilassa" sai näillä näkymin eniten ääniä.

Humppilan slogan-äänestys keräsi määräaikaan mennessä 54 slogan-ideaa ja reippaasti yli sata ääntä.

Humppilalaiset olivat aktiivisempia ideoijia ja äänestäjiä kuin kunnan markkinointityöryhmä osasi odottaa.

Annettuja ääniä ei ole vielä loppuun asti laskettu, mutta näyttää siltä, että voittajasloganiksi päätyy ”Huilaa hetki Humppilassa”.

Markkinointityöryhmään kuuluvan toimistosihteerin Tiia Reimanin mukaan iskulause sopii hyvin tienvarteen vaikkapa Humppilan Lasitornin läheisyyteen. Se ei kuitenkaan sovellu kaikkeen markkinointiin, vaan työryhmä saattaa valita jonkin toisen iskulauseen muuhun markkinointikäyttöön.

– Humppila yrittää tavoittaa ohikulkijoiden lisäksi uusia asukkaita ja ostoksille tulijoita, Reiman sanoo.

Kunnan sloganin valinta eteni niin, että ensin kuntalaiset saivat keksiä itse Humppilalle sopivia sloganeita ja ehdottaa niitä kunnalle. Markkinointityöryhmän jäsenet valitsivat ideoista neljä parasta.

Tämän jälkeen yleisö sai äänestää suosikkiaan. Ehdolla olivat sloganit ”Huilaa hetki Humppilassa”, ”Humppila – pieni kunta, iso sielu”, ”Ohittamaton Humppila” ja ”Humppila – maailman napa”.

Raati valitsi kyseiset sloganit jatkoon, koska ne ovat persoonallisia, eivät aivan liian hulluja, eikä millään muulla kunnalla ole samantapaista käytössään.

– Näyttää siltä, että kuntalaisten ideointiprosessi on yhä käynnissä. Slogan-ideoita lähetetään meille vieläkin, Reiman kertoo.

Hän uskookin, että kunta päätyy usean iskulauseen hyödyntämiseen. Lopullisen päätöksen tekee markkinointityöryhmä, joka kokoustaa lähiaikoina. FL

Lue lisää slogan-kilpailusta

Uusimmat

Näkoislehti

11.7.2020

Fingerpori

comic