Lounais-Häme

Humppilalla on haussa teknisen toimen sihteeri

Humppilan kunta hakee kokoaikaista teknisen toimen sihteeriä ajalle 12.2.–31.12.2018. Toimi aiotaan vakinaistaa määräajan jälkeen. Teknisen toimen sihteerin tehtävien lisäksi tehtävänä on toimia kunnan neuvonnassa ja taloushallinnon ja yleishallinnon tukena.

Hakuaika päättyy 2.2. klo 14. Työ alkaa 12.2. tai sopimuksen mukaan.

Toimi perustettiin jo viime vuoden keväällä ja täytettiinkin loppuvuodesta, mutta tehtävään valittu siirtyi vain kuukauden töiden jälkeen toisaalle muihin tehtäviin.

Sihteerin toimi vahvistaa kunnan keskushallintoa.

-Hän auttaa rakennusmestaria ja teknistä johtajaa siten, että heillä on enemmän aikaa olla kentällä eikä pyöritellä laskuja. He voivat siis keskittyä mekaanisista tehtävistä näihin isoihin rakennushankkeisiin, joita meillä on, sanoo kunnanjohtaja Jari Keskitalo ja viittaa etenkin uuden päiväkodin rakentamiseen.

Humppilassa on lisäksi pohdinnassa kunnan vuokratalojen isännöinnin siirtyminen kunnan hoidettavaksi jollain aikataululla, mikä edellyttää sihteeriä teknisessä toimessa.

Tehtävään vaaditaan kirjapidon perustaitojen hallintaa. Kokemus isännöinnin hoidosta on hakijalle eduksi.

Hakemuksen voi lähettää tekniselle johtajalle Mika Kärrille ja paikkaa voi hakea KuntaRekry-järjestelmän kautta sähköisesti. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic