Lounais-Häme

Humppilan kiviriipasta tulee yleisömagneetti

 

Jomater oy on ostanut Humppilan seurojentalon. Jomaterin Mauri Hassinen suunnittelee pitävänsä rakennuksessa ainakin huutokauppoja, vaikka muuten toiminta on osin avoinna.

– Katsotaan, jos siihen saadaan lounasravintolayrittäjää. Sieltä tullaan myös vuokraamaan huoneistoja asuinkäyttöön.

Rakennuksen kokonaisala on noin 1000 neliötä. Kiinteistöön kuuluu reilut 6000 neliötä asvaltoitua pihaa, joten tarvittavat paikoitusalueet ovat kunnossa.

Mauri Hassisella on Turussa Kirppiskeskus, huonekalutori ja LP-kirppis. Pari vuotta sitten hän hankki kakkostien varresta Loimaan Orisuolta, Huittisten ja Humppilan välistä, Leppihallin, jossa pitää myös isoa kirpputoria ja huutokauppahallia.

Leppihalli ja Humppilan seurojentalo ovat Hassisen mukaan sopivan etäisyyden päässä toisistaan.

– Ajattelin kesällä pitää Humppilassa vähän huutokauppoja, kun Orisuolla ei ole niin paljon ihmisiä. Talvella täällä on ollut ihan kivaa pitää huutokauppoja, mutta ajattelin, että ostetaan tuollainen Humppilan rakennus, siitä saa muutakin toimintaa kuin pelkkää huutokauppaa.

Seurojentalon kiinteistö ehti olla myynnissä pidempään. Pääomistaja Humppilan Yri kipuili tuolloin rakennuksen käyttökustannusten kattamisen kanssa. Urheiluseuralle seurojentalo oli ennen tanssisalina rahasampo mutta viime vuosina enemmänkin kiviriippa.

Hassinen on luottavainen rakennuksen kiinteistökulujen suhteen.

– Vaikkei rakennukseen tulisi kukaan muu kuin minä yksin, saan niiden huutokauppojen kanssa kulut peittoon.

Tulevana äitienpäivänä 14.5. Humppilassa pidetään iso huutokauppa, jonka tähtinä ovat huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, kiinteistönvälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedt sekä laulaja Tauski Peltonen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti