Lounais-Häme

Humppilan kouluille yhteinen rehtori

Humppilan uudessa hallintosäännössä on varauduttu siihen, että Kirkonkulman koulun johtajan ja yläasteen rehtorin virat yhdistetään Humppilan koulujen rehtorin viraksi. Rehtorille tulee kumpaankin kouluun toimisto ja rehtoria avustava opettaja.

Sivistystoimen johtajan tehtävistä muodostuu hallintosäännössä kokonaisuus, joka voidaan liittää muihin tehtäviin.

Humppilan kunnanhallitus määräsi Maria Kemppaisen hoitamaan Humppilan koulujen rehtorin tehtäviä tilapäisesti siihen saakka, kunnes hallintosääntöä ja viran muutosta koskeva päätös on lainvoimainen.

Kunnanhallitus nimesi kunnanjohtaja Jari Keskitalon hoitamaan edelleen sivistystoimenjohtajan tehtäviä, kunnes juuri uudistettu hallintosääntö on lainvoimainen ja sivistystoimenjohtajan tehtävien hoitaja on valittu.

-Meillä ei ole vielä hallituksen päätöstä siitä, mihin tehtäviin ne liitetään.

Mahdollista on liittää sivistystoimenjohtajan tehtävät esimerkiksi varhaiskasvatusjohtajan tehtäviin, mutta tällaista päätöstä ei ole vielä tehty.

Sivistystoimenjohtajana ja yläasteen rehtorina toiminut Keskitalo siirtyi vuoden alussa Humppilan kunnanjohtajaksi ja on sittemmin hoitanut sivistystoimenjohtajan tehtäviä kunnanjohtajan viran ohella.

Humppilan kunnanhallitus esittää valtuustolle uutta hallintosääntöä astuvaksi voimaan heti kesäkuusta. Poikkeuksena ovat kirjanpidossa ja kustannuspaikkarakenteessa tarvittavat muutokset, jotka ovat tulossa voimaan vuodenvaihteessa. Hallintosääntöä on päivitetty vastaamaan uutta lainsäädäntöä. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic