Lounais-Häme Humppila

Humppilan kunnalle oma nimikkojuoma

Elämänlaatulautakunta esittää lisäksi mopokunnostuspajalle tuhannen euron rahoitusta. Kunnan viestintäohjeet hyväksyttiin pienin kommentein.
Humppilan nimikkopuu on pihlaja, joten tietysti nimikkojuomasta löytyy pihlajanmarjoja. KUVA: Esko Tuovinen

Humppilan elämänlaatulautakunta nimesi Humppilan kunnan omaksi nimikkojuomaksi alkoholittoman pihlajanmarjakuohujuoman, jota paikalliset maa- ja kotitalousnaiset ehdottivat.

Pihlajanmarjajuoma on omiaan Humppilalle, koska kunnan nimikkopuu on pihlaja.

Eri tilanteissa ja tilaisuuksissa Humppilassa voidaan näin jatkossa nostaa maljaa kunnan nimikkojuomalla. Juomalle aiotaan etsiä vetävää nimeä pyytämällä ehdotuksia kuntalaisilta.

Humppilan mopoikäiset nuoret ovat esittäneet ja toivoneet keskustaan moponkunnostuspajaa. Tila ja vapaaehtoiset ohjaaja ja valvoja ovat jo periaatteessa valmiina, mutta tarvikkeiden ostoon tarvitaan vielä rahaa.

Elämänlaatulautakunta esittää kunnanhallituksen tuhannen euron lisärahoitusta nuorten mopopajan työkalujen ja tarvikkeiden hankintaan. Työpaja voisi tämän jälkeen aloittaa toimintansa. Lautakunta edellyttää, että kunnostuspajan tilat on tarkastettu vastaamaan käyttötarkoitusta ja että niille luodaan käyttösäännöt.

Elämänlaatulautakunta kävi läpi myös kunnan viestintäohjetta kommentteja varten.

Humppilan kunnan strategiassa on tärkeiden tavoitteiden joukkoon asetettu viestinnän kehittäminen ajantasaisemmaksi ja avoimemmaksi. Kunnan pyrkii perusviestinnässään nojautumaan ydinsanoihin turvallisuus, elinvoimaisuus, osallistaminen, yhteistoiminta, hyvinvoinnin edistäminen, yrittäjämyönteisyys ja aktiivisuus.

Lautakunta hyväksyi viestintäohjeen pienillä kommenteilla höystettynä, ja pitää sitä kattavana ohjeistuksena.

 

 

Täsmennys 13.9. klo 16: Maa- ja kotitalousnaiset ehdottivat, että Humppilan kunnan nimikkojuomaksi valittaisiin kuohuva pihlajanmarjajuoma. He eivät juomaa ole sinällään kehittäneet, vaikka painettu Forssan Lehden uutinen niin antoi ymmärtää.

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic