Lounais-Häme Humppila

Humppilan kunnantalo saa uuden invaluiskan – Valtuustosalin valaistus uusitaan ja keittiö menee remonttiin

Kunnan tämän vuoden investointiohjelmassa on varattu kunnanviraston perusparantamiseen 40 000 euron määräraha.
Humppilan kunnantalossa tehdään kevään ja alkukesän aikana remontti, muun muassa sisäänkäynti uusitaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Humppilan kunnantalossa tehdään kevään ja alkukesän aikana remontti, muun muassa sisäänkäynti uusitaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Humppilan kunnantaloa kunnostetaan kevään ja alkukesän aikana. Kunnan tämän vuoden investointiohjelmassa on varattu kunnanviraston perusparantamiseen 40 000 euron määräraha. Määrahalla parannetaan kunnantalon esteettömyyttä, uusitaan valtuustosalin valaistus ja remontoidaan keittiö.

– Valtuustosalin valaistus uusitaan ja keittiöremontti tehdään jo kevään aikana, ja ne on tarkoitus saada valmiiksi kesään mennessä. Keittiössa uusitaan keittiökalusteet ja valaistus, Humppilan kunnan rakennusmestari Matti Saarenmaa kertoo.

Kunnantalon esteettömyyden parantamiseksi sisäänkäynti uusitaan.

– Sisäänkäynnille rakennetaan uusi invaluiska, ja myös ulkorappuset uusitaan. Ulko-ovi on nykyisellään painava rautaovi, ja se korvataan todennäköisesti ovella, joka avautuu automaattisen tunnistimen kautta, Saarenmaa sanoo.

Sisäänkäynti uusitaan alkukesästä

Saarenmaa kertoo, että sisäänkäynnin uusiminen alkaa alkukesästä, mutta väliaikainen uusi invaluiska saadaan todennäköisesti käyttöön jo aikaisemmin.

Valtuustosalin valaistuksen uusimisen urakoitsijaksi on jo valittu Sähköpalvelu Petri Hintsanen oy Tammelasta. Myös keittiöremontti ja sisäänkäynnin uusiminen aiotaan teettää ulkopuolisilla urakoitsijoilla, joita ei ole vielä valittu.

Kunnanhallitus myönsi kunnanviraston perusparannusinvestoinnille investointiluvan 2. maaliskuuta olleessa kokouksessaan. Päätöksen mukaan talousarvion mukaista investointimäärärahaa ei saa ylittää. FL

Lue myös: Humppila aikoo kohentaa Koivistonlammin uimarantaa (FL 12.11.2019)

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic