Lounais-Häme Humppila

Humppilan matkailuneuvonta Forssasta – Vuonna 2015 tehty sopimus saa jatkoa

Humppilan kunta hankkii matkailun koordinoinnin ja neuvonnan myös tänä vuonna Forssasta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Humppilan kunnanhallitus urakoi maanantaina valtuustolle esitykset niin uudesta kunnanjohtajasta kuin sivistysjohtajasta.

Forssan kaupunki järjestää Humppilan kunnan matkailun koordinoinnin ja neuvonnan myös tänä vuonna. Forssan kaupunki ja Forssan seudun kunnat ovat vuodesta 2015 lähtien sopineet, että Forssa kaupunki järjestää seudun kuntien matkailuneuvonnan. Vuodeksi 2020 on laadittu matkailun koordinointia ja neuvontaa koskeva sopimus, jonka Humppilan kunnanhallitus hyväksyi.

Matkailuneuvonta siirtyi Forssan Seudun Kehittämiskeskus oy:ltä, nykyiseltä Forssan Yrityskehitys oy:ltä, Forssan kaupungin järjestettäväksi vuoden 2015 alusta. Matkailusihteeri Mari Noromies siirtyi yhtiöstä kaupungin palvelukseen.

Etukäteen sovitut kaupungin ja kuntien kokonaiskustannukset ovat 80 000 euroa. Summa on ollut sama vuodesta 2015. Kokonaiskustannukset jaetaan kaupungin ja kuntien kesken vuoden 2020 alun asukaslukujen mukaisessa suhteessa.

Jos matkailuneuvonnan todelliset kustannukset ovat etukäteen sovittua yhteiskorvausta suuremmat, osapuolet maksavat yli menevät kustannukset asukaslukujensa suhteessa. Jos toteutuneet vuosikustannukset ovat ennalta sovittuja pienemmät, kaupunki hyvittää kunnille erotuksen.

Uusimmat

Näkoislehti

15.8.2020

Fingerpori

comic