Lounais-Häme

Humppilan tekonurmi valmistui

Humppilan uusi ylpeys, pesäpallokentän hiekkatekonurmi saatiin käyttökuntoon niin, että kentällä pidettiin eilen ensimmäiset harjoitukset.

– Kenttä on niin komea, että ei voi kuin ihailla, ihasteli Humppilan Veikkojen pesäpallojaoston puheenjohtaja Timo Nikkanen.

Veikkojen pesäpallojoukkueet ovat uuden kentän pääkäyttäjiä. Veikot teki Humppilan kunnan kanssa yhdeksänvuotisen ylläpitosopimuksen, jota vastaan kunta rahoitti loppuosan 110 000 euron kenttäbudjetista.

Hiekkatekonurmen piti valmistua jo toukokuun puolivälissä, mutta pohjustustöissä kävi ilmi, ettei vanhan sorakentän pinnassa ollut riittävästi kantavaa kerrosta. Niinpä kentälle ajettiin kauttaaltaan viisi senttiä lisää soraa.

Lisätyö ei olisi viivästyttänyt kentän valmistumista viikkoa enempää, mutta tekonurmen toimittajalla Saltexilla oli varauskalenterissaan omat kiireensä ja yhtiö pääsi Humppilassa hommiin vasta tämän viikon maanantaina. Maton levittäminen ja sen hiekalla täyttäminen veivät vain pari päivää, joten kenttä oli tiistaina reunustustöitä vaille valmis.

Veikot joutui viivästyksen vuoksi siirtämään miesten maakuntasarjan yhden kotipelinsä sekä viisi juniorien kotipeliä, jotka pelattiin Forssassa Talsoilan kentällä.

Veikot pelaa uuden kentän vihkiäisotteluna Humppila-päivänä ensi viikon lauantaina kello 12 miesten maakuntasarjan kotipelin Ylöjärven Palloa vastaan. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic