Lounais-Häme Humppila

Humppilan uusi hoivakoti sai viimein luvan toimia – Muutto tapahtuu kahdessa päivässä

Mäntyrinteen palvelukeskuksen asumispalveluesimies Riitta Rämö pitää Attendon uusia tiloja selvästi kauniimpina ja käytännöllisempinä kuin Mäntyrinteen tiloja. Kuva: Lassi Puhtimäki
Mäntyrinteen palvelukeskuksen asumispalveluesimies Liisa Rämö pitää Attendon uusia tiloja selvästi kauniimpina ja käytännöllisempinä kuin Mäntyrinteen tiloja. Kuva: Lassi Puhtimäki

Humppilan Mäntyrinteen palvelukeskuksen asukkaat pääsevät viimein muuttamaan Attendon rakentamiin uusiin tiloihin. Attendon Ukko-Pekka-hoivakoti sai Valviralta luvat toiminnalleen perjantaina.

Muutto tapahtuu ensi viikolla, ja se tehdään mahdollisimman nopeasti. Asiakkaiden tavarat ovat olleet jo pitkään pakattuina muuttolaatikoihin, joten asumispalveluesimiehen Liisa Rämön mukaan tavaroiden ja asukkaiden siirto saadaan toteutumaan kahdessa päivässä.

– Ensimmäisenä päivänä muutetaan puolet porukasta ja toisena päivänä loput, Rämö suunnitteli heinäkuun alussa, kun lupaa ei ollut vielä myönnetty.

Mäntyrinteen palvelukeskuksessa ehdittiin odottaa muuttoa kuukauden päivät. Alun perin muuton piti tapahtua jo kesäkuun alkupuolella. Valviran lupakäsittely kuitenkin viivästyi lupahakemusten suuren määrän vuoksi. Tilanne ehti olla turhauttava niin Mäntyrinteen asukkaille kuin työntekijöille, jotka joutuivat jatkuvasti tekemään lisätöitä poikkeustilanteen vuoksi.

Liisa Rämö lupasi, että muuton jälkeen hoivakodin asukkaille on luvassa grillijuhlat.

– Sen verran rankka tämä kuukausi on ollut. FL

Juttua muokattu 8.7. klo 12.22. Korjattu nimivirhe.

Uusimmat

Näkoislehti

26.5.2020

Fingerpori

comic