Lounais-Häme

Humppilan valtuustossa perin rauhallista

Humppilan kunnanvaltuuston lista oli lyhyt eikä sisältänyt merkittäviä asioita. Niinpä ei ollut yllätys, ettei esityslista herättänyt valtuutetuissa keskustelua.

Valtuusto myönsi Satu Vallalle eron käräjäoikeuden lautamiehen tehtävistä. Uutta lautamiestä ei valittu tilalle, koska kautta on jäljellä pari kuukautta.

Tuulivoimayleiskaavasta tehdystä valituksesta tuli korkeimman hallinto-oikeuden päätös ja se merkittiin tiedoksi. Valtuusto päätti tilata KHO:n edellyttämät kaavamuutostyöt Ramboll Finlandilta.

Tilintarkastusyhteisöksi vuosille 2017–18 valtuusto valitsi BDO Audiator oy:n.

Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Aira Suikki (kesk.) kysyi, kuka hoitaa rakennustarkastajan sairausloman jatkuessa tämän tehtävien sijaisuutta. Kunnanjohtaja Jari Keskitalon mukaan Forssasta ei ole apua saatavilla, mutta kunnasta löytyy pätevyyttä, ja muun muassa lopputarkastuksia tekevät tällä hetkellä vs. tekninen johtaja Kirsi Halkola sekä rakennusmestari Juha Kopra.

Hanne Seestie (kok.) kysyi, käsitteleekö nykyinen valtuusto tulevan valtuuston kokouspalkkioasiat. Kunnanjohtajan mukaan uusi hallintosääntö tulee voimaan maalis-huhtikuussa ja palkkioasiat käsitellään siinä yhteydessä.

Kunnanvaltuusto palkitsi perinteiseen tapaan vuoden ensimmäisessä kokouksessaan menestyneitä urheilijoita ja Kunnon kuntalaisen.

Kunnon kuntalaisena palkittiin Humppilan Yrin pitkäaikainen sihteeri Tuija Laakso, jota valtuuston puheenjohtaja Eeva Nurmi (kesk.) luonnehti aktiiviseksi tapahtumien järjestelijäksi ja kuntoilijaksi.

-Kiitos vaan, en odottanut saavani palkintoja, mutta hienoa että taustalla toimivat huomioidaan. Meillä on hyviä ohjaajia ja valmentajia, joiden toiminnan mahdollistan, Laakso kertoi kiitospuheessaan.

Urheilijoista palkittiin 15-vuotiaiden sarjoissa menestyneet Ville Tuki ja Joose Alhonmäki, 12-vuotiaissa menestynyt Jesse Tuki ja 11-vuotiaissa pärjännyt Antti Jokela. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti