Lounais-Häme

Huumekuski törmäsi takaa-ajon päätteeksi päiväkodin seinään

Poliisia rajusti karkuun ajanut ulkopaikkakuntalainen mies törmäsi takaa-ajon päätteeksi päiväkodin seinään keskiviikkona Forssassa.

Poliisi oli saanut ilmoituksia epävarmasti ajaneesta ajoneuvosta, jonka tunnukseton partio tavoitti Forssan torin laidalta. Auton kuskina toiminut vuonna 1992 syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies ei halunnut pysähtyä, vaan hän kaasutti partiota karkuun.

Torin laidalta auto eteni Kartanonkatua ja Rautatienkatua, kunnes kääntyi Rajakadulle ja ajoi sieltä Lidlille. Auto kääntyi Eteläiselle puistokadulle ja eteni siitä suoraan kohti Kuhalan koulua. Vauhtia miehellä oli keskusta-alueella korkeimmillaan yli 90 kilometriä tunnissa.

Opintiellä tien päättyessä miehen ajoneuvo puski pensasaidan läpi ja auton takakulma osui päiväkodin seinään. Auto kimposi päiväkodin etupihalle. Mies jatkoi karkumatkaansa vielä juosten, mutta poliisi sai hänet kiinni jalan seuraamalla läheisen kerrostalon nurkalta.

Miehen huumausainepikatestin tulos oli positiivinen. Mies oli määrätty ajokieltoon vuonna 2011 ja hän oli jäänyt kiinni ajo-oikeudetta ajosta kaksi kertaa aiemmin vuoden sisällä.

Mies vietiin verikokeeseen ja sen jälkeen Hämeenlinnan poliisiasemalle kiinniotettuna. Matkustajana olleen saman ikäisen naisen vammat kävi sairasauto tarkastamassa paikalla.

Autosta löytyi huumausaineiden käyttövälineitä ja kolme luvatonta kaasusumutinta.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, vammantuottamuksesta, ajoneuvoverorikkomuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti