Lounais-Häme

Hykyn hallitus esittää yhtymäjohtajaksi Katariina Korhosta

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallitus esittää yksimielisesti, että yhtymäkokous valitsee yhtymäjohtaja Juha Heinon seuraajaksi Katariina Korhosen Kaarinasta. Yhtymäkokous on keskiviikkona 13. kesäkuuta.
Lääketieteen tohtori Katariina Korhonen on työskennellyt Paraisilla terveyspalveluiden päällikkönä ylilääkärinä syksystä 2012. Tätä ennen hän toimi toista vuotta turkulaisen Sunborn Sagan ylilääkärinä ja reilut kaksi vuotta Turun yliopistollisessa keskussairaalassa neurokirurgian erikoislääkärinä.

Lääketieteen lisensiaatiksi hän valmistui 1998, erikoislääkäriksi 2007, lääketieteen tohtoriksi 2012 ja suoritti sosiaali- ja terveysjohtamisen täydennyskoulutusohjelman (PD) 2014. Parhaillaan hän opiskelee julkishallinnon MBA-tutkintoa.

Hykyn yhtymähallitus esittää, että yhtymäkokous täyttää yhtymäjohtajan viran ja määrää vaalin olemaan ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja ilmoittanut kirjallisesti ottavansa viran vastaan.

Yhtymähallituksen on tarkoitus sopia yhtymäkokouksen valtuutuksella uuden yhtymäjohtajan kuuden kuukauden koeajasta, viran vastaanottamisen ajankohdasta, viranhoidon muista ehdoista ja palkkauksesta. Mahdollisesta johtajasopimuksesta päätetään erikseen.

Yhtymäjohtajan paikkaa hakeneista viisi haastateltiin. Heistä henkilöarviointeihin lähetettiin kolme: Katariina Korhosen lisäksi yhteiskuntatieteiden maisteri, hyvinvointijohtaja Vesa Helin Akaasta ja lääketieteen lisensiaatti, yleislääketieteen erikoislääkäri Jan Löfstedt Tammelasta.

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/49295-vakituinen-yhtymajohtaja-valittomasti-hakuun

Uusimmat

Fingerpori

comic