Lounais-Häme Kanta-Häme

Hyödyntääkö tutkimuksesi Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta? – Apurahaa voi hakea helmikuun ajan

Säätiön hallitus päättää apurahan saajista 19.3.2020.
Tutkijoille jaetaan apurahoja Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevaan tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Tutkijoille jaetaan apurahoja Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevaan tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö jakaa apurahoja Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueita tukeviin tutkimushankkeisiin.

Apurahojen hakuaika alkoi 1.2.2020 ja päättyy 28.2.2020 klo 16. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa ja niitä jaetaan seuraavin kriteerein:

1) Nuori tutkija: Haettavana 5 000 euron apuraha tai apurahoja Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevan tai aluetta hyödyntävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan tukemiseen.

2) Työtä luovat, arkea helpottavat, yhteiskunnan ongelmia ratkaisevat innovaatiot: Haettavana 3 000 euron apuraha tai apurahoja. Apurahat kohdennetaan Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistäviin innovaatioihin. Erityisesti toivotaan hakemuksia, jotka liittyvät ammatilliseen osaamiseen, biotalouteen tai teknologiasovelluksiin, mukaan lukien ohutlevyteknologia tai älykkäät palvelut.

Apurahaa haetaan säätiön hakulomakkeella. Lomake ja ohjeet ovat saatavilla säätiön verkkosivuilla. Säätiön hallitus päättää apurahan saajista 19.3.2020.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö on perustettu vuonna 1997 seitsemäntoista yrityksen ja yhteisön toimesta. Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueen taloudellista kehitystä, tutkimusta ja tuotekehitystä.

Säätiö vastaanottaa lahjoituksia, testamentteja ja muita varoja sekä myöntää stipendejä ja apurahoja ammattikorkeakoulun piirissä harjoitettavaan toimintaan. Säätiö voi myöntää erityisiä tunnustuspalkintoja oman alansa huomattavien löytöjen tai keksintöjen tekijöille.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic