Lounais-Häme

Hyvässä vireessä olevalla FPS:llä kuuden pisteen viikonloppu

FPS kaatoi D-Kiekon lisäksi S-Kiekon.
Eetu Mobergin kipparoima FPS otti viikonvaihteessa kaksi tärkeää voittoa Suomi-sarjassa.

FPS kiekkoili täyden kuuden pisteen viikonlopun Suomi-sarjassa. Lauantaina kaatui kotijäällä D-kiekko, sunnuntaina Palloseurat haki pisteet S-Kiekon vieraana Seinäjoelta.

– Ihan hyvä vieraspeli. Aina kun pelataan tuplakierros, on hieman arvoitus miten energiat riittävät, mutta hyvin ne riittivät. Toisesta erästä asti peli oli meidän hallussa. Meiltä löytyi myös uusia ratkaisijoita, mikä on aina hyvä asia, FPS:n valmentaja Asko Rantanen kertoi tyytyväisenä.

Avauserää mentiin Seinäjoella pitkään maaleitta. Palloseura hallitsi alkua, mutta S-Kiekko tuli erän edetessä vahvemmin mukaan. Ensimmäinen osuma nähtiin vasta viimeisellä minuutilla, kun Tomi Poikonen vei isännät 1–0-johtoon.

Palloseura otti ohjat toisessa erässä. Tasoitus tuli heti erän alussa. Otto Rantanen pohjusti ja Roope Rohamo viimeisteli 1–1:een.

Lisää seurasi, kun Rohamo tarjoili Jesse Poussulle, joka vei FPS:n 2–1-johtoon. Erän lopulla S-Kiekko sortui jäähyilyyn ja Peteris Pujats vei forssalaiset kahden miehen ylivoimalla johtoon 3–1.

Kauden toisen osumansa iskenyt Pujats vei Palloseuran päätöserässä jo kolmen maalin johtoon Joni Vuorelan syötöstä. S-Kiekko kavensi lopussa Antti Pölläsen osumalla, mutta FPS piti pintansa ja otti täydet kolme pistettä.

Viisi voittoa kuudessa pelissä ottanut FPS on aloittanut Suomi-sarjan hyvin. Joukkue on sarjassa toisena tasapistein heti K-Espoon tuntumassa.

– Hyvä alku meillä on ollut, mutta voimasuhteista on näin aikaisin vaikea sanoa mitään. Selvää on, että parannettavaa vielä riittää.

FPS kohtaa seuraavassa pelissään Muik Hockeyn, joka saapuu Forssaan lauantaina.

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic