Lounais-Häme

Hyvin kauden aloittanut FPS nousi jo toiseksi Suomi-sarjassa

Vahva vieraspeli Jyväskylässä täydensi kuuden pisteen viikonlopun.
FPS kokosi viikonlopun otteluista täydet kuusi pistettä. Joona Vainio vauhdissa Laser-pelissä.

Palloseuran peli kulkee nyt niin kotona kuin vieraissakin. FPS kukisti lauantaina kotijäällään RNK Hocin 2–0 ja kellisti sunnuntaina Jyväskylässä Riemun maalein 1–4 (0–2, 0–0, 1–2).

Valmentaja Asko Rantanen oli tietty kuuden pisteen viikonloppuun tyytyväinen, mutta lupasi samaan hengenvetoon, ettei kauden vahvasti aloittanut joukkue jää lepäämään laakereillaan.

– Oli onnistunut viikonloppu kaikin puolin. Pelillisesti ei ehkä aivan parasta, mutta riittävän hyvää kuitenkin. Tästä täytyy silti mennä eteenpäin harjoittelun kautta, ei auta tyytyä nykytilanteeseen, Rantanen totesi.

FPS pelasi sunnuntaina fiksun vieraspelin. Palloseura sai otteluun mainion alun, kun Peteris Pujats vei vieraat johtoon siirretyn rangaistuksen aikana ennen kuin kahta minuuttia oli pelattu täyteen. Lisää seurasi neljännellä minuutilla. Erik Nilsson pohjusti ja Roope Rohamo viimeisteli 0–2:een.

Tämän jälkeen peli tasoittui ja Riemullakin oli omat vahvat hetkensä. Seuraavaa maalia saatiin odottaa aina yli päätöserän puolivälin, kunnes Riemun Miska Autio kavensi 1–2:een.

FPS ei päästänyt isäntiä niskan päälle, vaan iski pelin lopussa kahdesti. Otto Rantanen teki Joona Vainion esityöstä 1–3-osuman ja Samuli Virtanen viimeisteli Aleksi Karlssonin syötöstä loppulukemiksi 1–4.

– Vastus oli hyvä tänään, laittoi meidät tiukoille. Siinä sai vääntää ja kamppailla ihan tosissaan, Rantanen antoi tunnustusta Riemulle.

Petrus Lintonen pelasi jälleen erinomaisen ottelun Palloseuran maalilla. Lintonen torjui pelissä peräti 41 kertaa.

Voitto nosti Palloseuran Suomi-sarjassa jo toiseksi. Edellä on tasapistein vain Hunters Porvoosta.

FPS:n seuraava peli on perjantaina Nokialla, jossa vastaan asettuu sarjan ennakkosuosikki Pyry. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

27.1.2020

Uusimmat