Lounais-Häme Forssan seutu

Hyvinvointikuntayhtymän aukioloajat supistuvat kesäksi – Reseptit kannattaa uusia ennen kesäsulkuja

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän aukioloajoissa on kesän ajan pieniä muutoksia.
Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki
Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän terveydenhuollon aluepalvelujohtaja Sari Kortepohja sanoo, että aukioloajat ovat jotakuinkin samat kuin viime vuonnakin.

– Palvelut pelaavat tavalliseen tapaan, mutta supistetuilla aukioloajoilla. Jos ei tiedä, mihin mennä, kannattaa ensin soittaa päivystykseen. Puhelimitse hoitajat voivat myös antaa arvion, eikä välttämättä tarvitse lähteä jonottamaan päivystykseen.

Terveysasemista Tammelan ja Ypäjän terveysasemat ovat kiinni 1.–14. heinäkuuta. Humppilan ja Jokioisten terveysasemat puolestaan ovat suljettuna 15.–28. heinäkuuta.

Välitöntä sairaanhoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan kaikkina vuorokaudenaikoina Forssan sairaalan päivystyksessä.

Sisätautien vuodeosasto 3 on suljettuna 29. heinäkuuta alkaen neljä viikkoa. Sen jälkeen sisätautiosastot yhdistyvät ja uusi sisätautipainotteinen osasto aloittaa.

Dialyysit toimivat normaalisti koko kesän. Poliklinikat toimivat kesällä supistetuin aukioloajoin.

Mielenterveyspalveluiden osasto 11 on suljettuna 20.6.–29.7.

Tehostetun avohoidon yksikkö Purola sekä aikuispsykiatrian poliklinikka ovat avoinna supistetusti koko kesän. Lastenpsykiatrian poliklinikka on suljettuna 15.–28. heinäkuuta.

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja A-klinikalla ei ole kesäsulkua.

Neuvolat ovat suljettuna Tammelassa ja Ypäjällä 1.–14. heinäkuuta ja Humppilassa sekä Jokioisilla 15.–28. heinäkuuta.

Sulkujen aikana Tammelan ja Humppilan neuvola-asiakkaat saavat palvelut Forssassa, ypäjäläiset Jokioisilla ja jokioislaiset Ypäjällä.

Lastenkoti Kaarisilta toimii normaalisti koko kesän ja lastensuojeluasioissa asioidaan normaaliin tapaan Forssassa. Perheneuvola on suljettuna 8.–28. heinäkuuta.

Avosairaanhoito ja työterveyshuolto pääterveysasemalla Forssassa sekä kuntoutus Korkeavahan terveysasemalla toimivat supistettuina koko kesän ajan.

Hyvinvointikuntayhtymä toivoo, että potilaat hoitaisivat reseptien uusinnat, määräaikaiskontrollit ja muut ennakoitavat asioinnit hyvissä ajoin ennen toiminnan supistusaikoja.

Puhelinvaihde (03 41911) palvelee ajalla 1.–28. heinäkuuta maanantaista perjantaihin kello 8–15.

Päivystyksen puhelinnumero on 03 4191 3000. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic