Lounais-Häme Forssa

Hyvinvointipalvelut ja -tuotteet tutuiksi messuilla – Forssan ammatti-instituutti kokoaa kansaa tiistaina

Forssan ammatti-instituutti kokoaa kansaa tiistaina.
Messut järjestetään ammatti-instituutin liikuntasalissa.

Kaikille toimiva arki -messutapahtuma järjestetään tiistaina Forssan ammatti-instituutissa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

– Kaikki hyvinvointipalveluista ja -tuotteista kiinnostuneet voivat tulla omakohtaisesti tutustumaan ja kokeilemaan opetuskäytössämme olevia hyvinvointiteknologiaan liittyviä laitteita ja palveluita, kertoo projektipäällikkö Sanna Toukkari tapahtuman järjestävästä Faicare-hankkeesta.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä käynnissä oleva Faicare-hanke on lähihoitajaopetuksen kehittämishanke, jota toteutetaan suoraan opetustyössä painottaen muun muassa asiakas- ja työelämäyhteistyötä sekä hyvinvointipalveluiden ja -laitteiden käytön osaamista hoitotyössä.

Arkea helpottavat ja hyvinvointia ylläpitävät palvelut ja laitteet voivat olla ajankohtaista esimerkiksi omaistaan hoivaavalle tai ikääntyvän kotiin.

Tapahtumassa on paikalla yritysten hyvinvointipalveluiden ja -tuotteiden esittelijöitä, ja yhdistysten ja järjestöjen edustajilta saa tietoa Kanta-Hämeen alueen runsaasta yhdistystoiminnasta.

Tilaisuudessa on myös opiskelijoiden messukahvio.

Messut tiistaina 11.12. klo 12–16 Forssan ammatti-instituutin A-rakennuksen liikuntasalissa osoitteessa Saksankatu 27. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic