Lounais-Häme

Iäkäs mies kuoli nokkakolarissa Lopella

Lopen Läyliäistenraitilla tapahtui lauantaina noin puoli viideltä kahden henkilöauton nokkakolari, jossa menehtyi noin 75-vuotias paikkakuntalainen mies. Toista autoa kuljettanut noin 20-vuotias paikkakuntalainen mies vietiin sairasautolla Riihimäen sairaalaan tarkastettavaksi.

Tapahtumapaikalla oli tie kokonaan liikenteeltä poikki noin puoli tuntia. Pelastuslaitos ja poliisi ohjasivat liikennettä tapahtumapaikalla.

Autot romuttuivat onnettomuudessa pahoin. Poliisi ja tieliikenteen onnettomuustutkijalautakunta tutkii onnettomuuden syytä.

Päivystävä palomestari kertoi STT:lle, että ajo-olosuhteet olivat onnettomuuden aikaan huonot, sillä tielle oli kertynyt loskaa ja taivaalta satoi räntää ja lunta.

Aiemmin lauantaina aamupäivällä noin kello 11 henkilöauto suistui 130-tieltä Janakkalassa Tervakosken ja Riihimäen välillä.

Päivystävä palomestari Juha Alander kertoo, että auto ajautui ulos tieltä ja meni katon kautta ympäri pellolle. Onnettomuuden syynä oli todennäköisesti sohjoinen ja liukas tie.

Onnettomuuspaikalta kuljetettiin kaksi lievästi loukkaantunutta henkilöä Kanta-Hämeen keskussairaalaan tarkastettavaksi. FL, STT

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic