Lounais-Häme

Ihan jees - FJK nousi takaa tasoihin

FJK nousi kahden maalin takaa tasapeliin Kolmosen avauksessaan Kuhalan tekonurmella. Iiro Lintulan ja Sakari Suontaustan toisen puoliajan osumilla FJK otti perjantaina pisteen kokeneelta Kolmosen joukkueelta Tampereen Peli-Tovereilta.

-Ei sitä ihan tyytyväinen voi olla, kun voittokin oli otettavissa ja kaksi maalia meni omiin. Se on kuitenkin ihan jees, että nousimme 0–2-tilanteesta 2–2:een, ynnäilli FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti heti pelin jälkeen.

 

Kolmosen sarja-avaus oli numerollisesti ja myös pelillisesti tasainen taisto. TP-T oli avauspuoliajalla hitusen niskan päällä, FJK taas vei peliä tauon jälkeen.

FJK piti palloa enemmän ensimmäisellä puoliajalla, mutta tekopaikat olivat kortilla. Joukkue rakenteli maltilla – välillä liikaakin, kun palloa pelattiin turhan paljon taaksepäin.

TP-T hyökkäsi terävästi, kun sai aikaa ja tilaa. Joukkue teki pelin ensimmäisen maalin 36. minuutilla, kun keskelle vapaaksi jäänyt Toni Toijala jatkoi syötöstä pallon suoraan alanurkkaan ohi FJK-maalivahti Roope Vainion.

-Olimme alussa liian varovaisia. Pelasimme liian varman päälle ja keskikentältä puuttui juonikkuus, Murtolahti sanoi.

Toinen puoliaika alkoi FJK:n kannalta synkästi. Alakerran kommunikaatio-ongelmien takia Peli-Toverien Olli Kuusisto pääsi puoli-ilmaiseksi liruttamaan numeroiksi 0–2.

 

FJK kokosi takaiskun jälkeen rivinsä. Hyökkäyspeliin tuli terävyyttä ja tulostakin alkoi tulla. Ensimmäinen huippupaikka oli Manu Kuismalla, mutta Jani Rantala TP-T:n maalilla venyi eteen. Kun Iiro Lintula laukoi jatkotilanteesta kovaa keskelle, oli Rantala jo voimaton.

2–2-tasoitus syntyi jakson puolivälissä. FJK nousi vauhdikkaasti vasemmalta, pallo tuli keskelle Sakari Suontaustalle, jolla oli helppo työ jatkaa peliväline vieraiden maaliin.

Molemmilla joukkueilla oli tämän jälkeen vielä muutama tekopaikka, mutta enempää osumia viilenevässä huhtikuun illassa ei enää nähty.

Sarjanousija FJK jatkaa Kolmosen pelejään ensi keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa Ilveksen kakkosjoukkueen Tampereella.

-Pelirohkeutta ja puolustuksen kommunikointia täytyy parantaa tuohon peliin, Murtolahti suunnitteli.

 

Kolmosen Länsi-Suomen lohkossa SoVo nousi neljään pisteeseen, kun se tasasi 1–1-tuloksella pisteet Maskua vastaan. Sarjassa viidentenä oleva SoVo on pelannut kolme peliä, joista se on voittanut yhden, pelannut yhden tasan ja hävinnyt yhden. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti