Lounais-Häme

Ihan oikeat talviravit

Pilvenmäen sunnuntainen ravipäivä oli juuri sellainen kuin talvisen ravipäivän pitää ollakin. Lämpötila oli pikkuisen pakkasella, lumirata hyvässä kunnossa ja lapsetkin viihtyivät kun saivat laskea mäkeä laskiaispullien syömisen lomassa.

Ja kuten talviravien kuvaan kuuluu, niin ihan kunnon totopaukkujakin tuli. Heti ravien avauslähdössä kaksari nousi lukemiin 404,88 kun Samule Von Bentz voitti ennen Fleischer Magiaa.

Muitakin kolmenumeroisia kaksareita päivään mahtui ja seiskalähdön troikkakin nousi ihan mukaviin lukemiin ja tästä Tammelan ärrällä joku tarjoaa varmasti maanantaina kahvia.

Päivän päälähtönä ajettu 4–6-vuotiaitten tammojen tasoituslähtö sujui lähes maalipaalulle asti Antin Aamun tahtiin, mutta kalkkiviivoilla pyrähti ohi Harri Koivusen ohjastama Villiheili. Koivunen jatkoi päällikkönä myös T4-pelin avauksessa kun 4-vuotias Silvester teki muista selvää loppusuoralla.

– Minulla oli tässä lähdössä paras työkalu, kehui Koivunen omaansa sarkastiseen tyyliinsä.

Toisessa kohteessa alkoi tapahtua viimeisen puolikkaan aikana. Ensin laukalle levisi johtavan rinnalla reissannut Ette ja kohta perään saman kohtalon koki keulassa ravannut Faitteri. Ari Moilasen Pilskeri kiri rahasuoraa parhaiten ja otti ykkösen ajalla 32,6.

Koivusen kolmas voitto tuli seuraavassa lähdössä. Selene Lune ei ollut ihan kuumempia pelihevosia, mutta otti ykkösen ennen Callela Ireneä ja italiantuonti Ucciota.

Mika Forss oli vuorossa lähdössä seitsemän kun Nitro Diablo otti omansa, vaikka reissu ei mennyt laisinkaan niin kuin valmentaja Topi Mäki-Tulokas oli miettinyt.

– Nättiä selkäreissua se Topi neuvoi minua hakemaan, mutta raskaimman kautta se kuitenkin meni. Hevonen tuntui kuitenkin rauhalliselta ja ravikin oli kunnossa, joten ei suurempaa moittimista, Mika Forss selvitti.

T4-pelin vaihto oli 68 507,80 euroa ja oikein veikanneet kuittasivat 77,90 euroa. Seuraavan kerran Pilvenmäellä tapahtuu tulevana lauantaina, jolloin radalla pidetään ihan oma gaalailta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti