Lounais-Häme

Indians liian härski FPS:lle

Vahva HC Indians oli tyly isäntä Forssan Palloseuralle perjantaina Kaarinassa. Isokokoinen ja härskisti maalin edustalla vääntänyt Indians oli vahvempi ja piti sarjapisteet 4–1 (1–0, 2–0, 1–1) -voitolla.

Avauserä mentiin Kaarinassa miltei maaleitta. Palloseura hallitsi hienokseltaan, mutta forssalaisten harmiksi HCIK:n Joni Seinelä avasi isäntien maalitilin, kun erää oli jäljellä vain 20 sekuntia.

FPS ei saanut kuparista rikki toisessakaan erässä, vaikka paikkoja oli vähintääkin riittävästi. HCIK sen sijaan onnistui maalinteossa kahdesti. Ensin iski tasavaajalla Juuso Halmeenmäki, sen jälkeen Joni Seinelä viimeisteli ruuhkasta 3–0-maalin.

– Ei tässä seliteltävää jää. Kun ei saa omista paikoista sisään, siirtyy ote vastustajalle. Indians on hyvä, isokokoinen joukkue. Hävisimme sille kamppailuvoimassa, myönsi FPS-luotsi Asko Rantanen.

Palloseura sai kylmää vettä niskaansa myös kolmannessa erässä. Kun FPS:n olisi pitänyt iskeä kavennus, iskikin Indians ja meni läpiajoon polkeneen Mattias Selinkosken osumalla turvalliseen 4-0-johtoon.

FPS:n ainokaista osumaa piti odotella ottelun neljänneksi viimeiselle minuutille. Niklas Saha laukoi loppunumeroiksi 4–1 Mikko Saikkosen ja maalivahti Topi Salokankaan esityöstä.

-Ei tämä nyt ihan huono peli meiltä ollut. Vastustaja oli vaan vahvempi, hävisimme Indiansin tietynlaiseen härskiyteen, Rantanen tuumi.

Ottelun viimeisellä sekunnilla Indiansin Toni Nurmi taklasi rumasti päähän FPS:n Markus Haapasta. Haapanen ei onneksi loukkaantunut, mutta Nurmi sai silti tempustaan pelirangaistuksen.

FPS jatkaa Suomi-sarjaa jo sunnuntaina kotijäällä, kun vieraaksi saapuu sarjanousija Muik Hockey Uudestakaarlepyystä. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic