Lounais-Häme Ypäjä

Inka Stormin lähdön jälkeen Ypäjän viestintä siirtyi viestintätiimin harteille – Stormi löysi töitä HAMKista

Inka Stormi jatkaa viestinnän parissa HAMKin palveluksessa.
Inka Stormi jatkoi Ypäjältä HAMKin palvelukseen. Ypäjällä Stormi sai kiitosta asenteestaan ja innovatiivisuudestaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Inka Stormi jatkoi Ypäjältä HAMKin palvelukseen. Ypäjällä Stormi sai kiitosta asenteestaan ja innovatiivisuudestaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Inka Stormin pesti Ypäjän viestintä- ja elinvoimasuunnittelijana jäi vajaan vuoden mittaiseksi. Stormin viimeinen työpäivä Ypäjällä oli tiistaina 23. huhtikuuta.

Päätös työsuhteen loppumisesta tehtiin tämän vuoden talousarvion teon yhteydessä. Syynä tehtävän lakkauttamiseen oli Ypäjän kunnan haastava taloudellinen tilanne. Stormi oli samalla Ypäjän ensimmäinen ja viimeinen viestintä- ja elinvoimasuunnittelija: uusi tehtävänimike luotiin vuoden 2018 talousarvion yhteydessä.

Ennen lähtöään Stormi loi Ypäjälle viestintätiimin, joka vastaa jatkossa Ypäjän kuntaan liittyvästä viestinnästä.

– Viestintätiimissä on yksi jäsen jokaiselta toimialueeltamme. Inka teki meille myös viestintäohjeen ja olemme opetelleet uusia käytäntöjä huhtikuun ajan, Ypäjän tuore kunnanjohtaja Riikka Riihimäki kertoo.

Kuntalaisille näkyvin muutos on Ypäjäläisen ilmestymiskertojen väheneminen 11:stä 8:aan. Ypäjäläinen on kunnan ja seurakunnan yhteinen tiedotuslehti.

Inka Stormi siirtyy Ypäjältä Hämeen ammattikorkeakoulun palvelukseen, missä jatkaa tutkimusviestinnän suunnittelijana.

– Olen todella onnellinen, että Inka sai uuden hyvän työpaikan. Inka on erittäin taitava ja innovatiivinen ihminen, Riihimäki kiittelee.

Myös Stormille jää hyvät muistot Ypäjältä.

– Kokemus oli opettavainen ja pienessä kunnassa sai olla monenlaisessa mukana, Stormi sanoo.

Työyhteisöä Stormi luonnehtii monipuoliseksi.

– Työyhteisö laajeni nopeasti koko kuntaan ja osin seutukuntaankin. Toivon, että sain jätetyksi jälkeeni jotain positiivista, Stormi toteaa ja aikoo vierailla tulevana kesänä ainakin Ypäjän Musiikkiteatterissa. FL

Lue Inka Stormin ensivaikutelmat Ypäjälle siirtymisen jälkeen

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic