Lounais-Häme

Intian Keralan tulvavesien jäljiltä löytyi 28 uutta kuollutta - uhreja yhteensä lähes 450

Kochi
26.08.2018, 13:17

Ulkomaat

Intian Keralassa vetäytyvien tulvavesien jäljiltä on löytynyt 28 uutta kuolonuhria, kertoivat osavaltion viranomaiset sunnuntaina. Keralan tulvien kuolonuhrien määrä on kasvanut kaiken kaikkiaan 445 ihmiseen sitten toukokuun. 15 ihmistä oli viikonloppuna yhä kateissa.
Suurin osa uhreista, 293 ihmistä, kuoli elokuussa alkaneissa rajuissa tulvissa, kertoi sanomalehti New Indian Express.
Noin miljoona kodeistaan paennutta ihmistä oli sunnuntaina edelleen pakkautuneena tilapäisiin leireihin viranomaisten siivotessa tulvavesien jälkeensä jättämää sotkua. Osavaltion pääministerin mukaan lähes kolmannes tulva-alueen kodeista oli sunnuntaihin mennessä siivottu.
Paikallisen median mukaan koteihinsa palaavia asukkaita on varoitettu rakennuksista löytyvistä käärmeistä, joiden poistamiseksi viranomaiset ovat muodostaneet villieläinten torjuntaryhmiä.
Viranomaisten mukaan tulvavedet ovat tuhonneet tai vaurioittaneet tieverkostoa yli 10 000 kilometrin edestä. Noin 50 000 taloa tuhoutui tulvissa kokonaan.

http://www.newindianexpress.com/states/kerala/2018/aug/26/kerala-floods-as-death-toll-climbs-to-293-it-was-grim-onam-in-state-1862821.html

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti