Lounais-Häme Somero

Juttua päivitetty: IL: Ex-poikaystävä vangittu Somerolla kadonneen nuoren naisen taposta epäiltynä

Milla Aronen katosi Somerolla kesäkuussa 2019.

Nuori mies on vangittu epäiltynä Somerolla kadonneen Milla Arosen taposta. Asiasta ensin uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan epäilty on iältään 24-vuotias. Iltalehden tietojen mukaan vangittu on kadonneen entinen poikaystävä.
Poliisi tiedotti eilen, että 21-vuotiaan somerolaisnaisen katoamista tutkitaan epäiltynä henkirikoksena. Poliisi pyysi yleisöltä vihjeitä havainnoista, jotka liittyvät naiseen ja hänen autoonsa katoamisviikonloppuna.

Somerolainen nuori nainen nähtiin poliisin mukaan viimeisen kerran lauantaina 8. kesäkuuta kotipihallaan Someron keskustassa. Hänen olisi pitänyt palata suorittamaan varusmiespalvelusta Porin prikaatiin Säkylään seuraavana päivänä eli sunnuntaina, mutta hän ei saapunut paikalle.
Perhe teki naisesta katoamisilmoituksen 11. kesäkuuta. Poliisin mukaan tutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi viikonloppuna 8.–9. kesäkuuta.

Käräjäoikeuden pakkokeinolistan mukaan 24-vuotias mies vangittiin viime perjantaina. Vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin suljetuin ovin.
Poliisi ei ole kertonut, onko kadonneen naisen ruumista löytynyt. Poliisi ei ole tarkentanut sitäkään, onko rikoksesta epäiltyjä mahdollisesti useita.

Poliisi tiedotti maanantaina, että Arosen katoamista tämän vuoden kesäkuussa tutkitaan epäiltynä henkirikoksena. Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat tutkineet Arosen katoamista sen jälkeen, kun omaiset tekivät hänestä katoamisilmoituksen 11. kesäkuuta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Myös hopeanharmaan Volvon liikkeet kiinnostavat.

Poliisi on yhä kiinnostunut havainnoista

Keskusrikospoliisi on yhä kiinnostunut havainnoista, jotka liittyvät Arosen liikkeisiin 7. kesäkuuta jälkeen.

Aronen on noin 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Arosella on pitkät mustat hiukset ja tatuointeja.

Katoamishetkellä Aronen oli todennäköisesti pukeutunut tummiin vaatteisiin sekä kenkiin, joissa on pinkkiä.

Poliisi pyytää havaintoja myös katoamisviikonlopulta Arosen käyttämästä autosta. Arosen auto on vuosimallin 2001 Volkswagen Golf.

Poliisi pyytää myös havaintoja katoamisviikonloppuna Someron alueella liikkuneesta hopeisesta vuosimallin 2003 Volvo V70 -farmariautosta, jonka kyydissä Aronen on mahdollisesti katoamisajankohtana ollut.

Lue lisää:  Missä on Milla Aronen? – Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Somerolla

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic