Lounais-Häme

Iso pala paikalleen

Jalkapallo

Forssa

Neloseen valmistautuva Forssan Jalkapalloklubi on täydentänyt joukkuettaan. Sekä keskikentän Janne Eerikäinen että kärjessä viihtyvä Ali Suza jatkavat FJK:ssa.

Kolmekymppisen Eerikäisen jatkosopimus on iso juttu FJK:lle. Eerikäinen mätti FJK:lle viime kaudella 18 Vitosen sarjaottelussa 19 maalia ja antoi 22 syöttöä.

– Älyttömän hyvä juttu, että Janne jatkaa meillä. Hänen panoksensa on iso niin kentällä kuin joukkueen taustallakin. Jos tehopisteitä laskettaisiin, niin Janne olisi varmaan ollut meidän tehokkain pelaajamme viime kaudella, kertoo FJK:n valmentaja Miika Murtolahti.

Murtolahden mukaan Eerikäinen pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa. Hyvän potkutekniikkansa ansiosta Eerikäinen on jatkuva uhka vastustajan puolustukselle ja tärkeä lenkki FJK:n erikoistilannepelaamisessa.

Eerikäinen toimii pelaamisen ohessa myös FJK:n joukkueenjohtajana.

– Janne on neuvotellut meille yhteistyö- ja sponsorisopimuksia. Supliikkimies, tärkeä osa joukkuetta kaikin puolin.

Ali Suza kärsi viime kaudella loukkaantumisista, mutta ehti näyttää valmennusjohdolle potentiaaliaan. Murtolahti odottaa mieheltä tällä kaudella kunnon läpimurtoa.

– Ali on perustaitava kaveri, joka kärsi viime vuonna loukkaantumisista. Nyt mies on hyvässä kunnossa ja uskon hänen tappelevan tiukasti aloituskokoonpanon paikasta, Murtolahti näkee.

FJK:lla on valmiina jo parisenkymmentä pelaajasopimusta. Muutamaa pelaajaa haetaan vielä, joukkue neuvottelee jatkosta muun muassa Jarno Hankaniemen ja pitkäaikaisen maalitykkinsä Ivo Dankovin kanssa.

FJK on sopinut jo ensimmäisistä harjoitusotteluista. Joukkue pelaa talvikaudella kolme treenipeliä hallissa. FJK kohtaa 22. helmikuuta Kolmosessa pelaavan Härmän Eerikkilässä.

– Härmällä on kova nippu Kolmoseen. Se peli näyttää meille heti missä menemme, Murtolahti sanoo.

4. maaliskuuta FJK kohtaa Neloseen tipahtaneen Wilppaan Salossa.

– Me olemme kohdanneet takavuosina 2–3 kertaa. Ne ovat olleet hyviä, tasaisia pelejä, jotka ovat palvelleet molempia osapuolia. Näistä treeniotteluista on tullut jo pienimuotoinen perinne, on kiva kohdata edes harjoitusotteluissa, sillä sarjassa pelaamme eri lohkoissa.

11. maaliskuuta Hämeenlinnassa vastaan asettuu huippukauden jälkeen Kolmoseen noussut HJS. Hämeenlinnalaisilla on koossa kova joukkue, joka teki murskaavaa jälkeä viime kaudella Nelosessa.

– Tämä on näistä kolmesta pelistä kovin. Tiedän melkein kaikki HJS:n pelaajat ja tunnenkin monta. Siellä on liigakokemusta ja paljon divaria pelanneita kavereita, Murtolahti sanoo.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti