Lounais-Häme

Jäähallissa pyrytti

 

FPS kärsi Suomi-sarjassa toisen peräkkäisen kotitappion, kun Nokian Pyry haki suurinumeroiseksi venyneen 7-4 (4-1, 2-1, 1-2) voiton.

Pyrylle voitto oli jo viides peräkkäinen. Sarjan suosikkeihin arvioitu joukkue on aloittanut kauden kahdella jatkoaikatappiolla ja tuolla viiden pelin voittoputkella.

 

FPS pääsi pelin alussa pariin avoimeen maalipaikkaan ennen kuin Pyry alkoi iskeä osumia. Vieraat yllättivät FPS-vahti Henri Viitalan kahdesti vain kymmenen sekunnin välein. Seuraavalla minuutilla kiekko livahti jo kolmannen kerran forssalaismaaliin ja Viitala vaihtoon.

Erän lopulla Pyry karkasi jo 4-0 johtoon ennen kuin Aleksi Karlsson sai alivoimalla FPS:n maalitilin auki.

Toinenkin erä alkoi isänniltä karusti: Pyry sai heti ensimmäiseen hyökkäykseensä läpiajon, siitä rankkarin ja 5-1 maalin.

Eetu Moberg piti kavennuksella forssalaistoiveita hengissä, kunnes Pyry sivalsi erän loppupuolella tavoittamattoman 6-2 johdon.

Kolmas erä oli tasaisin. Siinä Mikko Pehkonen ja Miska Niemi kaunistelivat kahdella kavennuksella loppulukemia.

– Pyry oli terävä ensimmäisessä erässä ja meille tuli virheitä. 4-1 numeroista on vaikea nousta, mutta jaksoimme silti yrittää loppuun asti. Siinä mielessä pelistä jäi parempi maku, totesi FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

Tappio tiputti FPS:n viidenneksi sarjataulukossa, jossa kärkiviisikko on kahden pisteen sisällä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti