Lounais-Häme

"Jäi hyvä fiilis"

 

Torstaina selviää, pääseekö forssalainen Elli Lukander jatkoon The Voice of Finland -laulukilpailussa. Tuolloin näytetään Lukanderin ensimmäinen esitys ohjelmasarjan Ääni ratkaisee -osiossa. Tv-vastaanottimet kannattaa siis kääntää Neloselle, sillä luvassa on Lukanderin mukaan jännittävä ja tunteikas jakso.

-Tunteita riittää, niin omalta osaltani kuin muutenkin.

Lukander kertoo kutsuneensa ystäviään seuraamaan torstaina tv-debyyttiään. Hän uskoo jännittävänsä lähetystä yhtä paljon kuin muukin The Voice of Finlandin yleisö – mutta eri syystä.

-Jännitin esitystä niin paljon, etten muista itse tilanteesta juuri mitään. En muista, mitä olen haastatteluissa puhunut. Toivon, etten laukonut mitään päättömyyksiä, nuoresta lähtien runsaasti esiintynyt Lukander nauraa.

Elli ei voi ennen tv-esitystä kertoa, kuinka hänen debyyttinsä sujui. Kokemuksistaan hän toki voi julkisestikin puhua.

-Nauhoitimme lähetystä koko päivän. Koska haastattelut kestivät koko aamupäivän, jännitys vain lisääntyi esityksen lähestyessä, Lukander kuvailee.

Monella kilpailijalla on mukanaan tukijoukkoja. Lukander kertoo, että hän kohtasi kamerat ja tuomarit yksin.

-En olisi osannut valita, kenet kavereista olisin ottanut mukaan, hän tuumaa.

Lukander kertoo valinneensa esittämänsä kappaleen tarkasti nuotteja selaten.

-Valitsin sellaisen kappaleen, joka mielestäni parhaiten sopi ääneeni. Mielestäni onnistuin valitsemaan omannäköiseni hyvän biisin, jossa on hyvät sanat. Se oli selvää, että haluan esittää biisin nimenomaan suomeksi, Lukander kertoo.

Kokemuksena osallistuminen The Voice of Finlandin nauhoituksiin oli Elli Lukanderin mukaan upea.

-Kuvauksiin osallistunut porukka oli aivan mahtava ja siellä oli paljon hyviä laulajia ja esiintyjiä. Minulle jäi esityksestä hyvä fiilis, vaikka olin tosi kovasti flunssassa. Ääni kuitenkin kesti siihen nähden hyvin.

Palautetta Lukander on saanut runsaasti sen jälkeen, kun hänen osallistumisensa The Voice of Finlandiin julkaistiin.

-Porukka on ollut tosi kannustavaa ja moni on tullut innoissaan kehumaan. Jopa kadulla porukka on tullut huutamaan, että ”me kannustetaan sua”. Se on tuntunut tosi hyvältä, Lukander kiittää saamastaan palautteesta.

Entä mikä se tunnelmallinen, hyvä kotimainen kappale on, jonka Lukander ohjelmassa esittää?

-Se on Jenni Vartiaisen Minä ja hän, forssalaislaulaja paljastaa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti