Lounais-Häme

Janne Siikonen Tammelan Yrittäjien johtoon

Tammelan Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Janne Siikonen, jonka yritys tarjoaa rallielämyksiä kotiratanaan Saukkolan ek Lopella.

Puheenjohtajan valinnasta käytiin äänestys varapuheenjohtajien kesken. Nykyisen hallituksen 2. varapuheenjohtaja Siikonen voitti syyskokouksessa pidetyssä äänestyksen selvästi vastaehdokkaana olleen 1. varapuheenjohtajan Jari Pirisen.

Neljä vuotta puheenjohtajana toiminut ja vuodeksi Tammelan Yrittäjien hallitustyöskentelyyn siirtyvä Timo Nummela sanoo tehtävän olleen mielenkiintoinen. Yrityskentän lisäksi hän on päässyt tutustumaan kunnalliseen päätöksentekoon ja virkamiesten ajatustenjuoksuun.

-Kunnallinen päätöksenteko ja muut viranomaiset elävät toisenlaisessa maailmassa kuin yritykset, joissa päätöksiä pitää saada tarvittaessa tehtyä hyvinkin nopeasti, Nummela sanoo.

Nummela kommentoi myös rakennusalan nousukautta, joka ei kuitenkaan ulotu talotekniikkayritysten näkymiin. Nummela sanoo paikallisten lvi-yritysten joutuvan kamppailemaan seudun tarjouskilpailuissa myös Hämeenlinnan seudun lvi-yritysten kanssa.

-Nousukausi ei koske kaikkia rakennusalan yrityksiä. Uustuotannon rinnalla saneerauskohteet ovat tällä hetkellä vähissä asuntorakentamisessa.

Varsinaiseen järjestäytymiskokoukseen hallitus kokoontuu 8. päivänä joulukuuta.

Puheenjohtajaksi valittu Siikonen sanoo ottavansa uuden tehtävän mielenkiinnolla vastaan. Hän sanoo Nummelan hoitaneen postinsa niin hyvin, ettei mitään välitöntä tarvetta uuden keksimiseen ole.

-Timo on hoitanut todella hyvin hommansa, Siikonen sanoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic