Lounais-Häme

Jaossa aito piirakkaohje: Karjalainen joulu tulee tuoreena uunista – Forssan seudulla kasvaa karjalaisten neljäs sukupolvi

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 22.12. 2018. Virpi Sauranen luopuisi jouluna mieluummin vaikka kinkusta kuin karjalanpiirakoista. Ebba Penttilä kypsentää jouluruoat vain leivinuunissa.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 22.12. 2018. Virpi Sauranen luopuisi jouluna mieluummin vaikka kinkusta kuin karjalanpiirakoista. Ebba Penttilä kypsentää jouluruoat vain leivinuunissa.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti