Lounais-Häme Forssa

Järjestäjät tyytyväisiä Pilvenmäellä ajettuun maaradan PM-kisaan

Menestys hyvää, aikataulu piti ja yleisöäkin kohtalaisesti.
Heinäkuussa speedwaykisassa loukkaantunut Henri Ahlbom teki vakuuttavan paluun radoille Pilvenmäellä.

Pilvenmäellä perjantai-iltana ajettu maaradan PM-kilpailu sujui kaikin puolin mukavasti. Suomalaiset ja paikallisetkin kuskit menestyivät hyvin, järjestelyt sujuivat moitteetta ja yleisöä oli paikalla vähintään kohtalaisesti.

– Ihan tyytyväinen täytyy olla. Aikataulut pitivät ja kuljettajatkin menestyivät. Ainoa harmi oli Jarmo Raappanan loukkaantuminen, kertoo järjestävän seuran Forssan Moottoriseuran puheenjohtaja Harri Heikkilä.

Pohjoismaiden mestaruus meni Ruotsiin Andreas Mellgrenille, mutta muut mitalisijat tulivat Suomeen. Karhulalainen Nike Lunna otti hopeaa ja jokioislainen Henri Ahlbom pronssia.

FMS:n kuskeista Aarni Heikkilä oli kisassa viides ja Jarkko Kunnaskari 12:s.

– Kaverit pärjäsivät hyvin, Henkkahan oli loukkaantumisen takia pitkään ajamatta ja Nikelle kisa oli ensimmäinen maaradalla. Aarnikin ajoi hyvin siihen nähden, että on jo jättämässä näitä hommia, mutta innostui kun kyseessä oli PM-kisa kotiradalla, Heikkilä kertoo.

Classic-luokan voittoon Pilvenmäellä ajoi Kauhajoen Moottorikerhon Mika Tuurinmäki. Toinen oli Forssan Moottoriseuran Mika Helin ja kolmas Heinolan Moottorikerhon Simo Karstila.

Flat Trackin voittoon kiiruhti Seinäjoen Moottorikerhon Riku Haapamäki.

 

Pääsylippuja Pilvenmäelle myytiin vajaat 700.

– Minulla ei ole lipunmyynnistä vielä ihan tarkkaa tietoa, mutta arviolta noin 670 lippua meni kaupaksi. Olisi sitä porukkaa saanut enemmänkin olla, mutta tähänkin voi olla tyytyväinen. Oli perjantai-ilta, emmekä juuri mainostaneet kisaa, toteaa Heikkilä ja kertoo seuran pääsevän PM-kisasta taloudellisesti omilleen.

Heikkilä on tyytyväinen myös siihen, miten yhteistyö Pilvenmäen ja Forssan kaupungin kanssa sujuu.

– Pilvenmäellä on mukavaa väkeä ja yhteistyö sujuu mainiosti. Yhteistyö Pilvenmäen, kaupungin ja palolaitoksen suuntaan on nyt täysi kymppi. FL

 

Aiheesta aiemmin:

Motoristit palaavat Pilvenmäelle, FL 16.9.

Fingerpori

comic

Näkoislehti

19.2.2020

Uusimmat