Lounais-Häme Humppila

Jätevesitaksat jäivät pöydälle Humppilassa

Humppilan kunnanhallituksen mukaan hulevesimaksujen perimisen aloittaminen tarvitsee lisävalmisteluja.

Humppilan kunnanhallitus päätyi maanantain kokouksessaan lähettämään jätevesitaksan käsittelyn uudelleen valmisteltavaksi tekniseen lautakuntaan. Kunnanhallitus kaipaa tarkennuksia muutamiin seikkoihin ennen kuin se voi tehdä päätöksen jätevesitaksan ja viemärilaitoksen yleisistä sopimusehdoista.

Kunnanhallitus halusi tarkennuksia jätevesiliittymien hintoihin. Esimerkiksi rivitalolla oli esityksessä pienempi liittymismaksu kuin kahden asunnon pientalolla.

Lisäksi vesihuoltoyhteistyösopimuksen mukaan Humppilan tulee varata Jokiosille tilaisuus lausunnon antamiseen liittyjien kanssa tehtävien liittymissopimusten ehdoista. Toistaiseksi lausuntoa ei ole ehditty pyytämään.

Lisäksi hallituksen mukaan hulevesimaksujen perimisen aloittaminen tarvitsee lisävalmisteluja.

Kunnanhallitus ei siis hyväksynyt päätöstä jätevesitaksasta ja viemärilaitoksen yleisistä sopimusehdoista, kuten Forssan Lehden uutisessa tiistaina (FL 28.1.2020) virheellisesti väitettiin. Asia käsitellään valmistelun jälkeen teknisessä lautakunnassa ja tämän jälkeen kunnanhallitus esittää asiaa sen lopullisesti hyväksyvälle kunnanvaltuustolle.

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic