Lounais-Häme

Jehovan todistajien valtakunnansali tuhoutui tulipalossa Pöytyällä - Poliisi pyytää havaintoja öisistä liikkeistä talolla

Arkistokuva

Jehovan todistajien valtakunnansali on tuhoutunut tulipalossa Pöytyällä Varsinais-Suomessa. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että rakennuksen ulkoseinät ovat enää pystyssä. Kukaan ei ilmeisesti loukkaantunut palossa.

Päivystävän palomestarin mukaan paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Poliisi tutkii asiaa.

–  Rakennusta oli yritetty sytyttää jo muutama päivä aiemmin, kertoi päivystävä palomestari Hannu Karppi aamuyöllä STT:lle.

Valtakunnansali sijaitsee Pyhäjärven eteläpäässä Hinnerjoentiellä.

Poliisi tutkii tekoja törkeänä tuhotyön yrityksenä ja törkeänä tuhotyönä. Tässä vaiheessa tutkintaa tekijästä ei ole vielä havaintoa. Myös teon motiivi on vielä hämärän peitossa.

Mahdolliset vihjeet rakennuksen lähellä yöaikaan tapahtuneesta liikehdinnästä tai muut mahdolliset tiedot poliisi pyytää ilmoittamaan numeroon 0295 444933 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet,lounais-suomi@poliisi.fi.

Hälytys palosta tuli hieman kello kahden jälkeen aamuyöllä. Palokunnan saapuessa paikalle noin 150-neliöinen puurakennus oli täydessä tulessa ja katto romahtanut.

Paloa oli sammuttamassa kymmenkunta pelastusyksikköä.

Juttua on päivitetty 23.8. klo 9.23.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

10.7.2020

Fingerpori

comic