Lounais-Häme

Jokioislainen bensavaras kiinni Salossa

 

Poliisi sai tiistai-iltapäivänä hätäkeskukselta tehtäväksi pysäyttää Kosken Seo-huoltoasemalla käyneet bensavarkaat. Poliisipartio valmistautui pysäyttämään varkaiden auton Salossa Mäenalantiellä, mutta nämä havaitsivat poliisiauton ja kääntyivät Mäenalantieltä lähtevälle hiekkatielle. Poliisipartio tavoitti auton hiekkatien varrelta, omakotitalon pihasta ilman kuljettajaa. Apukuskin paikalla oli turkulainen vuonna 1986 syntynyt mies ja takapenkillä turkulainen vuonna 1988 syntynyt nainen.

Poliisikoira löysi auton kuljettajan joidenkin satojen metrien jäljestämisen päätteeksi pusikosta. Kuljettaja oli vuonna 1977 syntynyt jokioislainen mies, jolla ei ole auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Hän on lisäksi syyllistynyt useisiin eri rikoksiin vuoden aikana.

Mies kertoi pakoon lähtemisen syyksi myös sen, että oli aamun aikana käyttänyt huumausaineita. Häntä epäillään varkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Kyydissä olleelta mieheltä löytyi hallusta vähäinen määrä huumausaineita ja häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta sekä varkaudesta. Mukana ollutta naista epäillään myös varkaudesta.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic