Lounais-Häme Jokioinen

Jokioislaiset lehmät syövät jokioislaista rehua – Lähiruoka on yksi suomalaisen lihantuotannon ympäristöetu

Suomalaislehmät nauttivat lähellä tuotettua ruokaa. Erikoiskasvien tuotannon romahtaminen Suomessa on pakottanut rapsirouheen tuontiin.
Valtaosa Marko ja Marianne Mänkin tilalla tarjoiltavasta lypsylehmien rehusta tulee muutaman kilometrin säteeltä. Rypsin ja rapsin kasvattaminen on Suomessa valitettavasti selvässä laskussa, Marko Mänki sanoo. Kuva: Lassi Puhtimäki

Suomalaislehmät nauttivat lähellä tuotettua ruokaa. Erikoiskasvien tuotannon romahtaminen Suomessa on pakottanut rapsirouheen tuontiin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti