Lounais-Häme Jokioinen

Jokioisten kunnantalon kahvila-ravintola kaipaa pian uutta yrittäjää

Viisi vuotta Jokioisten kunnantalon kahvila-ravintolan yrittäjänä toiminut Kaj Rönnqvist suosittelee paikkaa etenkin aloittavalle yrittäjälle.
Jokioisten kunnantalon kahvila-ravintola palvelee lounasasiakkaita. Myös kunnantalon palaverikahvitukset ovat hoituneet Venlasta. KUVA: Lassi Puhtimäki

Jokioisten kunnantalo kaipaa pian uutta yrittäjää kahvila-ravintolaan. Nykyinen yrittäjä Kaj Rönnqvist lopettaa toiminnan jouluun mennessä. Rönnqvist kertoo lopettamispäätöksen syntyneen vakavan harkinnan jälkeen.

– Elämässä täytyy joskus tehdä vaikeita ratkaisuja, ja tämä oli yksi niistä. En olisi halunnut luopua Venlan pyörittämisestä, mutta kaikkeen ei pysty. Taustalla on sekä henkilökohtaisia että taloudellisia syitä, Rönnqvist selittää.

Rönnqvistin mukaan menneet viisi vuotta Cafe Venlan yrittäjänä ovat jättäneet hyvän maun suuhun. Hän suosittelee paikkaa erityisesti aloittelevalle yrittäjälle, koska riskit kunnan kanssa yhteistyössä toimiessa ovat pienet.

– Kunnantalolla on tosi hyvää porukkaa, olen saanut täältä useamman ystävän. Yrittäjän kannalta on hieno juttu se, että voi luottaa sovittujen asioiden toteutuvan.

Rönnqvist kertoo keskittyvänsä jatkossa muuhun yritystoimintaan, jota hän on pyörittänyt Venlan ohella jo aiemmin.

 

Jokioisten hallinto- ja talousjohtaja Mika T. Rantala kertoo uuden yrittäjän etsinnän käynnistyvän lähipäivinä. Toimintaan tulee joka tapauksessa vähintään lyhyt katkos.

Ilmoitus julkaistaan verkossa ja lehdessä. Tarkoituksena on kartoittaa yritystoiminnasta kiinnostuneet, jotka kutsutaan mukaan neuvottelumenettelyyn.

– Uskoisin kiinnostuneita löytyvän. Aikaisemmilla kierroksilla, kun yrittäjää on etsitty, on kiinnostuneita ollut kolmesta kuuteen.

Kunta ylläpitää kahvila-ravintola koneet ja laitteet, myös astiasto on kunnan. Yrittäjän on tuotava paikalle itsensä, raaka-aineet ja mahdolliset pienkeittiölaitteet. FL

 

Korjattu 26.11.18 klo 22:41

Korjattu kahvila-ravintolan nimi.

Uusimmat

Näkoislehti

14.7.2020

Fingerpori

comic