Lounais-Häme

Jokioisten seurakunta pystytti Pop up -kaupan

Jokioisten seurakunnan lähetystyön toimintapiiri on myytävine tuotteineen ensi kertaa jalkautunut seurakuntatalolta ihmisten pariin keskustan liikehuoneistoon, entiseen kukkakauppaan Humppilantien ja Keskuskadun kulmaukseen.

Jokioisten seurakunnan lähetystyön Pop up -kauppa avautui eilen ja on auki vielä torstaina ja perjantaina klo 15–19.

Kaupan eteen pihalle pompsahtaa myös Jokioisten kirkkokuoro laulamaan torstai-iltana puoli kuudelta.

Myynnissä on seurakunnan lähetyksen toimintapiirin naisten ja miesten valmistamia tuotteita. On muun muassa perinteisiä villasukkia, käpysytykkeitä ja puutöitä sekä erilaisia Suomi 100 -tuotteita,

Lähetyksen toimintapiiri kokoontuu säännöllisesti seurakuntatalolla.

-Meillä on ollut haave päästä omista bungaloweista ihmisten pariin näkyville, toteaa lähetyssihteeri Anu Lummaa Jokioisten seurakunnasta. Hän tiedostaa, että osa ihmisistä vierastaa seurakuntatalolle tulemista, vaikka siellä myyjäisiä järjestetäänkin.

-Nyt halusimme tulla sinne, missä ihmiset ovat.

Pop up -kaupan tulot käytetään Jokioisten ev.lut. seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseksi. Jokioisten seurakunnalla on omaa lähetystoimintaa Kongossa, Kroatiassa ja maahanmuuttotyössä Saksassa.

Anu Lummaa uskoo, että Pop up -kaupasta saatava hyvä kokemus innostaa ensi vuonnakin pyrkimään muutamaksi päiväksi kaupanpitoon johonkin keskustan liikehuoneistoon. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic