Lounais-Häme Jokioinen

Jokioisten valtuustoaloitteissa kannetaan huolta kevyestä liikenteestä ja viemäröintimaksuista

Valtuustoaloitteissa huoli kevyestä liikenteestä ja viemäröintimaksujen oikeudenmukaisuudesta.
Toinen valtuustoaloite koskee viemäröintiä. Kuva: Seppo Pessinen
Toinen valtuustoaloite koskee viemäröintiä. Kuva: Seppo Pessinen

Jokioisten kunnanhallitus päätti lähettää kaksi valtuustoaloitetta teknisen lautakunnan valmisteltavaksi.

Yhdeksän valtuutettua oli tehnyt valtuustoaloitteen kevyen liikenteen turvallisuuden lisäämiseksi. Toimenpiteiksi esitettiin, että Turuntien laidassa oleva Toivontien ja Kyyhkyskalliontien välinen kevyen liikenteen väylä valaistaan ja että Turuntie valaistaan paloasemalta keskustaan päin puuttuvilta osin. Allekirjoittajina olivat Jorma Hacklin (sd.), Ursula Mansikka (vihr.), Marjo Ramstadius (vihr.), Janne Roininen (sd.), Emmi Romppainen (sd.), Niina Stenberg (sd.) ja Marja Widén (sd.) sekä varavaltuutetut Jukka Perälä (sd.) ja Eija Sakkinen (sd.).

Vasemmistoliiton valtuustoryhmän jäsenet Tarja Kirkkola-Helenius, Charlotte Nummenranta, Jukka Heinämäki, Pauli Myllyoja ja Petri Lehtonen olivat tehneet valtuustoaloitteen. Siinä esitettiin, että haja-asutusalueen viemäröinnistä perittävät liittymis- ym. maksut määriteltäisiin kaikilta osin uudelleen.

Aloitteen allekirjoittajien mukaan heidän tavoitteenaan on, että asemakaava-alueen ja haja-asutusalueen kiinteistön omistajat tulisivat yhdenvertaiseksi jätevesiverkostoon liittymisen osalta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic