Lounais-Häme

Joulunodotus alkaa Forssassa

Perinteistä joulunavaustapahtumaa Forssan Joulua vietetään torilla sunnuntaina melko perinteisin menoin. Tarjolla on jouluisia lauluesityksiä, lapsille poniratsastusta, 15000 puuroannosta ja ilotulitus. Urheilukehityksen valotaulu esittelee joululogon lisäksi paikallisten yritysten toimintaa.

Joulupukki ja joulumuori vierailevat tietenkin tapahtumassa ja lapset pääsevät tutustumaan ponin lisäksi myös poliisi- ja paloautoihin. Illan kruunaa paikallisten kuorojen Suomi100-hengessä esittämä Finlandia.

Perinteiseen tapaan Forssan joulunavauksen järjestää Forssan Seudun Yrittäjänaiset. Emma Koivisto kertoo, että tänä vuonna tapahtumassa yritetään tarjota enemmän lapsiperheille.

Forssan Joulun yhteydessä järjestetään myös Forssan kaunein jouluikkuna -kilpailu. Äänestäjät valitsevat voittajan osallistujayrityksistä. Mukaan on lähtenyt yli kymmenen forssalaista yritystä lähinnä keskustan alueelta. Äänestys päättyy 10. joulukuuta ja äänestää voi Forssan Seudun Yrittäjänaisten Facebook-sivuilla. Äänestäjien kesken arvotaan joulukinkku.

-Yrittäjät laittavat joka tapauksessa näyteikkunoitaan joulukuntoon, tästä ei ylimääräistä työtä aiheudu, mutta saadaan heille lisää mainosta. Hyvin ovat yritykset lähteneet keskusta-alueella mukaan, Koivisto kertoo.

Forssan joulunavaus -tapahtuma alkaa Forssan torilla sunnuntaina klo 16. Joulupuuron jako alkaa klo 15.45. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic