Lounais-Häme Forssa

Joustokaukalossa taas uusi käänne – Yhdyskuntalautakunta esittää, että kaupunginhallitus vie kaukalopäätöksen valtuuston ratkaistavaksi

Yhdyskuntalautakunta esittää, että kaupunginhallitus vie kaukalopäätöksen valtuuston ratkaistavaksi.
Forssan jäähallin joustokaukalosta ei ole varmuutta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan jäähallin joustokaukalosta ei ole varmuutta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan yhdyskuntalautakunta ei lisännyt jäähallin joustokaukaloa mukaan tämänvuotisiin peruskorjausinvestointeihin yhdessä linja-autoaseman ja Kehräämöalueen jätekatosten rakentamisen, kaupungintalon ulkovaipan vesitiiviyden parantamisen ja Vesihelmen korjauksen kanssa. Päinvastoin, yhdyslautakunta päätti äänestyksen 11–1 jälkeen esittää kaupunginhallitukselle, että se vie jäähallin kaukalon uusimisen joustokaukaloksi kaupunginvaltuuston päätettäväksi.

Muutettua päätösesitystä esitti Sirkka-Liisa Ilvonen (vas.) Ritva Ahon (sd.) kannattamana. Äänestyksessä vain Pekka Murtolahti (kd.) oli alkuperäisen päätösehdotuksen eli joustokaukaloinvestoinnin takana. Vastaan äänesti koko muu lautakunta: Jarkko Männistö (kok.), Antero Koskenoja (vas.), Päivi Honkala (kok.), Sirkka-Liisa Ilvonen (vas.), Ritva Aho (sd.), Kaija-Leena Niemi (sd.), Janne Vuorenmaa (sd.), Aila Lahtinen (ps.), Päivi Kallionpää (kesk.), Eero Hirvikoski (kesk.) ja Maija Kranni (vihr.).

Muut esitetyt investoinnit tehdään

Yhdyskuntalautakunta hyväksyi muut esitetyt peruskorjausinvestointien täydennykset. Vesihelmessä korjataan koillissivun julkisivua, uusitaan höyrysaunojen lasitiiliseinät ja pesutilojen suihkulaitteet.

Työt tehdään määrärahojen puitteissa. Lautakunnan lista elää vuoden mittaan, kun kiireelliset työt ajavat ohi.

Valtuuston hyväksymässä talousarviossa on varattu erittelemättömiin pieniin rakennusten peruskorjauskohteisiin ja kunnostuksiin miljoona euroa. Summaan sisältyy Kuosikeskuksen näyttelytilojen rakentaminen, jos kaupunginhallitus niin päättää, sekä jäähallin teknisen tilan katon korjaus. FL

 

Luitko tämän: Forssaan joustokaukalo vielä tänä vuonna: FPS sai kaupunginhallituksen investoinnin taakse (FL 27.4.2020)

Näkoislehti

28.9.2020

Fingerpori

comic