Lounais-Häme

Juha Heino jättää hyvinvointikuntayhtymän

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän (FSHKY) yhtymäjohtaja Juha Heino on valittu Syöpäyhdistyksen terveysosaston johtajaksi. Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön tiedotteen mukaan Heino aloittaa uudessa tehtävässään 21. toukokuuta alkaen.

-Aloitan Syöpäyhdistyksessä johtotehtävissä 21.5. Tähän asti olen lyhyttä lomajaksoa lukuun ottamatta täysipäiväisesti Forssan seudun hykyn palveluksessa, puhelimitse tavoitettu Heino kertoo.

Heinon lähtö Forssasta tarkoittaa sitä, että hyvinvointikuntayhtymässä vapautuu yhtymäjohtajan virka. FSHKY:n yhtymähallituksen puheenjohtaja ja Forssan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kaisa Lepola (sd.) kertoo Forssan Lehdelle, että viranhakuprosessia ei ole vielä virallisesti aloitettu.

-Itse kuulin ensi kerran kuluvan viikon maanantaina, että Heino on ehdolla tehtävään. Keskiviikkona sain tiedon siitä, että Syöpäyhdistys on valinnut hänet tehtävään.

Lepola katsoo, että päätös uuden johtajan valinnasta on tehtävä yhtymähallituksen ylimääräisessä kokouksessa, jonka ajankohtaa ei toistaiseksi ole päätetty.

Tätä ennen viranhakukriteerit pitää sopia ja neuvotella. Lepolan mukaan ennen päätöstä asiasta pitää keskustella myös FSHKY:n keskeisten johtohenkilöiden sekä jäsenkuntien edustajien kanssa.

Suomen Syöpäyhdistyksen terveysosaston tavoitteena on syövän ehkäisyn, varhaistoteamisen ja syövänhoidon kehittäminen sekä sairastuneiden hyvän elämän edistäminen.

Juha Heino on toiminut FSHKY:n yhtymäjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

 

Juttua muokattu kauttaaltaan 29.3. kello 14.37

 

Uusimmat

Fingerpori

comic