Lounais-Häme

Juhannus jatkunut rauhallisena: Hämeessä poliisilla tehtäviä normaaliviikonlopun verran

Juhannuksen vietto on jatkunut suhteellisen rauhallisena lauantaipäivän ja sunnuntain vastaisen yön aikana, kerrotaan poliisin tilannekeskuksista eri puolilta Suomea.

Esimerkiksi Pohjanmaalla ja Hämeessä poliisilla on ollut saman verran tehtäviä kuin normaalina kesäviikonloppuna.

–  Kyllä tämä juhannuksen sää on vaikuttanut osaltaan siihen. Ei ole ollut niin kiireinen juhannus kuin olisi voinut olla, kertoo komisario Pasi Sillanpää Pohjanmaan poliisista.

Keski-Suomessa poliisilla oli suunnilleen yhtä paljon ja Pirkanmaalla hieman enemmän tehtäviä kuin viime juhannuksena, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Toistaiseksi ei ole raportoitu varmistuneista hukkumistapauksista juhannuksena. Rantasalmella juhannusaattona hukkuneeksi epäillyn miehen etsinnät jatkuvat yhä, Itä-Suomen poliisi kertoi sunnuntaiaamuna.

Poliisia ovat työllistäneet myös muun muassa pahoinpitelyt ja rattijuopumukset.

 

Sunnuntain vastaisena yönä ainakin kaksi ihmistä loukkaantui Rantasalmella, kun kaksi moottorivenettä törmäsi toisiinsa Linnansaaren itäpuolella.

Veneissä olleet 14 ihmistä pääsivät omin avuin rantaan, ja kaksi ihmistä vietiin paikalta sairaalahoitoon. Toista venettä ajanut enonkoskelainen mies oli poliisin mukaan ollut alkoholin vaikutuksen alaisena. Tapausta tutkitaan vesiliikennejuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kotkassa Puusepänkadulla tulipalo tuhosi yön aikana kaksikerroksisen puurakenteisen omakotitalon. Kukaan ei loukkaantunut palossa. Syttymissyystä ei ole tietoa.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic