Lounais-Häme

Juhannusaaton otteluissa tavoitteena avausvoittoja ja jopa pudotuspelipaikka

Moskova
22.06.2018, 05:33

Urheilu-uutiset

Juhannusaatto on kiireinen pelipäivä jalkapallon MM-kilpailuissa, kun ohjelmassa on kolme ottelua. Ennakkosuosikkeihin lukeutuva Brasilia jäi avausottelussaan 1-1-tasatulokseen Sveitsiä vastaan ja yrittää tänään avata voittotilinsä Costa Rican kustannuksella.
Costa Rica hävisi oman avausottelunsa Serbialle 0-1. Brasilian ja Costa Rican ottelu käynnistää juhannusaaton jalkapallojuhlan kello 15 Suomen aikaa.
Brasilian tähtihyökkääjä Neymar oli sivussa tiistain harjoituksista, mutta päävalmentaja Titen mukaan Neymar on avauskokoonpanossa Costa Ricaa vastaan. Neymar kärsi talvella jalkavamman ja lähestyy vasta parasta pelikuntoaan.
– Olemme levollisia hänen tilanteensa suhteen. Hän pelasi ensimmäisen 90-minuuttisensa kolmeen ja puoleen kuukauteen. Pelaaja tarvitsee minimissään viisi ottelua päästäkseen täyteen kuntoon, ja hän on edennyt prosessissaan, Tite viittasi Neymarin harjoitusotteluissa ja MM-avauksessa saavuttamaan pelituntumaan.

Serbia voi varmistaa pudotuspelipaikan

Avausotteluiden jälkeen E-lohkon kärjessä on Serbia, jolla on mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka. Siihen riittää voitto Sveitsistä. Käkikellomaa hyydytti Brasilian avausottelussaan hyvällä puolustuspelillä. Sveitsi mielii avausvoittoa, että pudotuspelihaaveet saisivat katetta. Ottelu alkaa kello 21.
D-lohkossa voitottomien ottelussa kohtaavat Islanti ja Nigeria, joista viimeksi mainitulla ei ole pistettä eikä edes maalia. Islanti osui kerran Argentiinaa vastaan ja taisteli tasapelipisteen. Ensimmäisissä MM-kilpailuissaan pelaava Islanti kohtaa Nigerian kello 18 alkaen. Jos Nigeria häviää, jää se pudotuspelien ulkopuolelle.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic