Lounais-Häme

Juhannusmarkkinat ovat kesäistä markkinatunnelmaa tulvillaan

Forssan seudun juhannusmarkkinat järjestetään juhannusviikon keskiviikkona 19.6. klo 10-18. Markkinapaikkana on Forssan Kauppatori ympäristöineen.

Juhannusmarkkinoilla on etusija itse tehtyjä tai -kasvatettuja tuotteita myyvillä kauppiailla. Tämä näkyy selvästi, sillä tarjolla on lukuisten alkutuottajien ja pienten elintarvikealan yritysten toinen toistaan mielenkiintoisempia ruokaherkkuja ympäri Suomea ja maailmaa. Myös yhä useammat käsityöläiset myyvät tuotteensa markkinoilla. Nykyään monet erikoistuotteiden nettikaupat lähtevät markkinoille ihmisten keskelle tuomaan tuotteensa esille, jossa ne on helppo esitellä kasvotusten ihmisille.

Juhannusmarkkinoille kannattaa tulla kauempaakin, sillä tarjolla on paljon sellaista, mitä et marketeista tai muualta löydä. Forssan Juhannusmarkkinoilla on mahtava tilaisuus tehdä löytöjä mökkituliaisiksi tai vaikka hakea herkut juhannuspöytään. Markkinoilla on mukana useita erilaisia kahviloita ja ruokapaikkoja, joissa voi kokeilla uusia makunautintoja.

Kaiken kaikkiaan Forssan Juhannusmarkkinoille osallistuu lähes 150 yrittäjää ja kävijöitä odotetaan runsaasti edellisvuosien tapaan. FL

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic