Lounais-Häme Forssa

Jumbo kiusasi FPS:ää puoli peliä - toisen erän tehominuutit ratkaisivat

FPS jatkaa Suomi-sarjan kärkipäässä
FPS:n Peteris Pujats yrittää läpäistä Muikin puolustuksen. KUVA: Lassi Puhtimäki

Suomi-sarjan jumbona ilman voittoja oleva MuIK Hockey kiusasi FPS:ää yli puoli peliä eilen Forssassa.

FPS käänsi kuitenkin toisen erän tehominuuteillaan pelin lopulta 4-2 (0-1, 3-0,1-1) voitokseen ja kukisti Uusikaarlepyyn porukan jo toisen kerran tällä kaudella.

FPS jatkaa sarjataulukon kärjessä tasapistein yhden pelin enemmän pelanneen Porvoon Huntersin kanssa. Suomi-sarjasta keväällä jo pudonnut, mutta paikkansa takaisin saanut MuIK Hockey jatkaa ainoana nollakerholaisena.

 

FPS painoi ensimmäisessä erässä aktiivisemmin, mutta erän ainoan maalin teki Muikille viimeisellä minuutilla FPS:ssäkin aikoinaan pelannut Mika Tasala.

Forssalaisten ketsuppipullo poksahti vasta pelin puolivälin jälkeen. FPS teki parissa minuutissa kolme maalia, kun Jyri Waajakoski ja Toomas Veijola väänsivät kiekot maalin edestä verkkoon. Pian perään Muikin pelaaja ohjasi kiekon omaan maaliin. Osuma merkittiin Joni Leppikoskelle ja Niklas Saha sai vielä hilpeästi syöttöpisteenkin.

Mikko Kuljun osuma 4-1:een kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla ei vielä ratkaissut peliä, kun Muik kavensi seitsemännellä minuutilla. Vieraat saivat pelin loppuun vielä painostusjakson, mutta FPS kesti torjuntavuorossa olleen Topi Salokannaksen johdolla.

– Muik on parantanut peliään ja antoi meille hyvän vastuksen. Meillä oli vähän työmoraalin kanssa vaikeuksia, mutta täydet pisteet oli pääasia ja ne otettiin, totesi FPS:n valmentaja Asko Rantanen. FL

 

 

 

Uusimmat

Näkoislehti

21.9.2020

Fingerpori

comic