Lounais-Häme

Jumbon koruliikkeeseen murtautuneet laskeutuivat ikkunasta köysiä pitkin - saaliin arvo 800 000 euroa, kaikki arvotavarat saatu takaisin

Helsinki
29.10.2018, 13:33

Kotimaa

Kaikki Vantaan Jumbon koruliikkeen murrossa viedyt arvotavarat on saatu takaisin. Poliisin ja varkauden kohteeksi joutuneen Laatukorun mukaan saalis oli arvoltaan 800 000 euroa.
Jumbon Laatukoruun murtauduttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Arvotavarat löytyivät samasta vantaalaisesta asunnosta, josta poliisi otti kiinni neljä epäiltyä lauantaina päivällä.
Laatukorun toimitusjohtaja Ari-Pekka Silvan kertoo, että varastetut tavarat viedään seuraavaksi tarkistettavaksi. Varkaat veivät mennessään ainakin timanttikoruja, kihloja, kultaketjuja ja kelloja. Silvanin mukaan saalis ei vaikuta kärsineen ainakaan suuria vahinkoja.

Epäillyt vangitaan todennäköisesti huomenna

Poliisi esittää epäiltyjä vangittavaksi todennäköisesti huomenna tai viimeistään keskiviikkona. Poliisi on kertonut, että epäillyt ovat ulkomaalaisia ja heillä on omaisuusrikostaustaa.
Varkaat pääsivät sisään Laatukorun myymälään ikkunasta, joka on koruliikkeen yläpuolella, mutta johtaa kauppakeskuksen tiloihin. Poliisin mukaan epäillyt rikkoivat ikkunan ja laskeutuivat katolta köysiä pitkin suoraan koruliikkeen eteen. Koruliikkeeseen he pääsivät rikkomalla sen ikkunat.
Tekijät tallentuivat valvontakameroihin, ja heidän jäljilleen päästiin poliisin mukaan nopeasti Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisin tiedusteluyhteistyön ansiosta.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic